Cropped Image

Iso Leikkuulauta - Hunting

€97
Motiivi
Materiaali

Täytä seuraavat tiedot:

* merkitse pakolliset kentät

Saatavilla
Loppunut varastosta
Ainoastaan muutama saatavilla (168 kpl)
Loppunut varastosta

Saatavuus

Ilmoita sähköpostiosoitteesi alle, niin ilmoitamme kun tuote on saatavilla! Osoitteesi säästetään 180 päivää.

Tuotekuvaus

Anna itsellesi tai metsästäjäkaverillesi lahja, jossa yhdistyvät intohimo metsästykseen ja rakkaus ruoanlaittoon, tee jokaisesta kulinaarisesta kokemuksesta muistettava seikkailu!

Valitulla kaiverruksella, nimellä ja eläinaiheella varustettu leikkuulauta on uniikki esine, joka luo jokaiseen ruonlaittokertaan aivan erityisen tunnelman.

Valitse aihe, joka on osuvin juuri tälle metsästäjälle, ehkäpä komea hirvi? Tai jos saaja viettää kesäillat mieluiten rannalla virvelöimässä, mikä olisikaan silloin osuvampi aihe kuin ”Lohi”. Oli miten oli, tämä tarkkaan harkittu henkilökohtainen lahja ilahduttaa saajaansa varmasti.

ERITELMÄ 

LEIKKUULAUTA 
Merkintämenetelmä: Kaiverrus   
Pituus: 50 cm   
Korkeus: 4 cm 
Leveys: 30 cm  
Materiaali: Leppä/Pähkinäpuu
Hoito-ohje: Käsinpesu haalealla vedellä ja vähäisellä määrällä astianpesuainetta. Käsittele leikkuulauta säännöllisesti öljyllä halkeamien ehkäisemiseksi (suosittelemme parafiiniöljyä tai ruokaöljyä). Älä koskaan liota leikkuulautaa.

Puu on elävä materiaali, joten jokaisen leikkuulaudan väritys on ainutlaatuinen.

Layout

Rofa Design varaa oikeuden muokata pienet ja isot kirjaimet sekä tekstiä tuotteisiin, joihin tulee persoonallinen merkintä. Teemme tämän sen vuoksi, että merkinnästä tulee mahdollisimman vastaava kuin itse tuotekuva näyttää sivullamme. Asiakkaiden lähettämät kuvat muunnetaan mustavalkoiseksi.

 

Tunnus:3001-10

Rofa Design
Org.no: 556573-1675

Tuottaja: Wikinggruppen

Tuote on lisätty ostoskoriisi