Ruskea jättijänis nimellä - Valentines day

€55
Täytä seuraavat tiedot:
Saatavilla
Loppunut varastosta
Ainoastaan muutama saatavilla (377 kpl)
Loppunut varastosta
Saatavuus

Ilmoita sähköpostiosoitteesi alle, niin ilmoitamme kun tuote on saatavilla! Osoitteesi säästetään 180 päivää.

Tuotekuvaus

Iso paras ystävä jonka puoleen aina voit kääntyä!
Ruskea jättiläinen omalla nimelläsi.
Satumaisen pehmeä ja suuri jänis jota lapsi varmasti tulee rakastamaan! Suunnattoman ihana ruskea jänis tummanruskealla nenällä ja silmillä. Täydellinen pehmoeläin jättikoossa joka sopii kaikille niille jotka rakastavat pehmoleluja!
Uskomattoman ihana sängylle lapsen viereen mutta on myös herttainen ja persoonallinen koriste lastenhuoneen hyllylle.
Pupulla on sydän kirjailtu ”pepussa” tekstillä "You & Me". Tavattoman söpö teksti joka muistuttaa lasta hänen parhaasta kamustaan!
Omakohtainen ja ikimuistoinen lahja jota vanhemmat ja lapsi tulevat rakastamaan! Sopii erinomaisesti joko ”tervetuloa maailmaan” tai kastelahjaksi.

Teksti "Love you to the moon and back" On pysyvä teksti

"You & Me"-idea:
"You & Me"-kokoelma on lempeä sarja jossa käytetään mottona "uskollinen paras ystävä jota ilman en voi elää ". Sarja on kehitetty suunnitteluryhmämme omien lasten inspiroimana joilla on aina ollut turvallinen ja lohduttava seuralainen kasvamisen/karttumisen/kasvun aikana!
Olemme kiinnittäneet suurta huomiota laatuun ja kestävyyteen sillä toivomme että tämä tuote antaa turvallisuutta ja lämpöä pitkän ajan.
Kaikki tuotteemme ovat testattuja Ruotsin ja Euroopan nykyisten turvallisuusvaatimusten mukaisesti eivätkä sisällä haitallisia aineita.

Korkeus 62 cm
Pesuohjeet 40 astetta
Materiaalia: Polyesteri

Nimi kirjaillaan korvan läpi. Tämän vuoksi kirjailu näkyy myös nkorvan nurjalla puolella, toki ei yhtä näkyvästi kuin oikealla puolella. 

Layout

Rofa Design varaa oikeuden muokata pienet ja isot kirjaimet sekä tekstiä tuotteisiin, joihin tulee persoonallinen merkintä. Teemme tämän sen vuoksi, että merkinnästä tulee mahdollisimman vastaava kuin itse tuotekuva näyttää sivullamme. Asiakkaiden lähettämät kuvat muunnetaan mustavalkoiseksi.

 

Tunnus:15879

Liittyvät tuotteet
Tuottaja: Wikinggruppen

Tuote on lisätty ostoskoriisi