Samppanjalasit nimellä, 2 kpl - Mr & Mrs

Keskimääräinen luokitus 5/5
5 arvostelut
€49
Täytä seuraavat tiedot:
Saatavilla
Loppunut varastosta
Ainoastaan muutama saatavilla (1051 kpl)
Loppunut varastosta
Saatavuus

Ilmoita sähköpostiosoitteesi alle, niin ilmoitamme kun tuote on saatavilla! Osoitteesi säästetään 180 päivää.

Tuotekuvaus
Tuotearvostelut
Maksu
Layout & Toimitus

Anna muistettava häälahja hääparille!
2-osainen samppanjasetti tulevalle hääparille johon voit valita esim. etunimet tai sukunimen.
Ylelliset ja käsinpuhalletut kristallilasit omalla nimikaiverruksella.
Tee hääparin tärkeästä päivästä vielä yhä muistettavampi.
Yhteenkuuluva lahjalaatikko on ylellinen musta kartonkilaatikko kovasta pahvista.
Lahjalaatikon sisältö on puettu mustalla silkkikankaalla joka antaa ylellisen tunnelman.
Mitat/lasi:
Korkeus: 23 cm
Halkaisija Ø: 5.5 cm
Tilavuus: 18 cl
Tottakai voit tilata lasit "mr & mr" tai "mrs & mrs". Tai jos haluat tekstin suomeksi kuten esim. Herra ja Rouva. Lähetä tilausnumero osoitteeseen info@rofa.fi niin autamme teitä.

Keskimääräinen luokitus 5/5
5 arvostelut

todella kauniit lasit ja isona + kaunis pakkaus.

Lasit olivat kauniit ja laadukkaan oloiset. Laatikko ja sisus jossa ne tulivat oli todella kaunis. Harmikseni vain yksi laatikon kulma oli rikki ja yleellinen tunne hieman laski. Laatikko oli pakattu kuitenkin hyvin vielä pakkaumateriaaleihin ja pakkaulaatikkoon, joten se on varmaan ollut jo rikki kun tuote on lähetetty.

Kivat lasit vähän epätasaiset mutta laadukaat!

Maksa miten haluat Klarnan avulla.

Kun shoppailet meillä, voit maksaa miten haluat Klarnan avulla. Voit itse päättää, haluatko maksaa nyt, myöhemmin tai vaikka erissä. Sujuvaa, eikö?

 

Osta ensin. Maksa myöhemmin.
”Osta ensin. Maksa myöhemmin”  tarkoittaa sitä että saat tuotteesi ensin ja maksat vasta toimituksen jälkeen. Jos huomaat puutteita tilauksesi parissa niin sinulla on Klarnan ostajan turva puolellasi. Toinen etu on että voit kirjautua Klarnan appiin nähdäksesi laskusi ja käsitellä laskujasi.  Voit esimerkiksi maksaa yhdellä napsautuksella tai pidentää maksuaikaa.

Maksa nyt.
Maksa nyt-vaihtoehdolla voit suorittaa maksusi suoraan pankkitililtäsi. Rahat veloitetaan 1-3 arkipäivän sisällä tilauksesi jälkeen, ja jos emme voi veloittaa tililtäsi niin lähetämme laskun antamallesi sähköpostiosoitteeseen.

Maksa erissä.
Joskus on kiva valita miten ja milloin maksaa. Klarnalla voit pilkkoa maksusi, jotta sinun ei tarvitse maksaa koko summaa heti. Valitse Pilko maksut kassalla, kun teet seuraavan kerran ostoksia meillä. Tämä on sujuvaa.
Alkaen 5 €/kk.

Layout & Toimitusajat

Layout & Kuvat

Rofa Design varaa oikeuden muokata pienet ja isot kirjaimet sekä tekstiä tuotteisiin, joihin tulee persoonallinen merkintä. Teemme tämän sen vuoksi, että merkinnästä tulee mahdollisimman vastaava kuin itse tuotekuva näyttää sivullamme. Asiakkaiden lähettämät kuvat muunnetaan mustavalkoiseksi.

Normaali tuottamisaika

Normaali tuottamisaika on 5-7 arkipäivää kun tilauksesi valmistetaan ja lähetetään meiltä (valmistusaika). Normaali toimitushinta on 7,90 €. Ilmaiset toimituskulut yli 100 euron tilauksiin.

Sesonkiaikana (esim. joulu) toimitusaika (valmistusaika) voi pidentyä hieman työmäärästä riippuen. 

Pikainen tuottamisaika

Pikainen tuottamisaika on 1-2 arkipäivää kun tilauksesi valmistetaan ja lähetetään meiltä (valmistusaika). Tilaukset jotka vastaanotamme ennen 13:00 lähetetään meiltä seuraavana arkipäivänä. Pikatoimituksen hinta on 14,90 €.

Sesonkiaikana Rofa Design voi valita sulkea express-pikatoimituksen valinnan väliaikaisesti työmäärän lisääntymisen takia.  

Toimitustavat (lähetysaika tuottamisajan lisäksi)

Kun tuotteesi on valmistettu niin me lähetämme sinun pakettisi Postnordin avulla meiltä. Postin toimitusaika kestää tavallisesti 2-4 arkipäivää.

Lukuunottamatta sinua joka asut Rovaniemen yläpuolella jonne toimitus kestää 6 arkipäivää kun pakettisi on lähetetty meiltä.

Kun paketti on perillä niin saat ilmoituksen tekstiviestillä kun voit hakea tämän.

Seitsemän päivän jälkeen saat ilmoituksen postilaatikkoosi. Jos pakettia ei ole haettu 14 päivän sisällä niin tämä palautetaan automaattisesti takaisin meille. Jos me lähetämme pakettisi uudelleen veloitamme tästä käsittelymaksun joka on 35 €.

Voit seurata toimituksen kulkua Postnord-sovelluksen ja Postnord-kotisivun kautta.


Tunnus:
753136

Liittyvät tuotteet
Tuottaja: Wikinggruppen

Tuote on lisätty ostoskoriisi