2-osainen matkalaukkusetti nimellä - Mr & Mrs

Keskimääräinen luokitus 5/5
6 arvostelut
€167
Koko
Väri

Täytä seuraavat tiedot:
Saatavilla
Loppunut varastosta
Ainoastaan muutama saatavilla (20 kpl)
Loppunut varastosta
Saatavuus

Ilmoita sähköpostiosoitteesi alle, niin ilmoitamme kun tuote on saatavilla! Osoitteesi säästetään 180 päivää.

Tuotekuvaus
Tuotearvostelut
Maksu
Layout & Toimitus

Prepare for takeoff!
Henkilökohtaiset 2-osaiset matkalaukut tai lentolaukut, tekee parille helpoksi tunnistaa omat laukkunsa muiden matkalaukkujen joukosta.
Piristävät laivastonsiniset taskut ja kiinnityshihna. Kätevä matkatavaroiden säilyttämiseen! Matkalaukuilla on hyväksytty matkatavaroiden yhdistelmälukko sekä TSA-toiminto joka mahdollistaa turvallisen matkustuksen. Laukuilla on 4 pyörää mikä helpottaa laukkujen kuljettamista.
Täydelliset laukut jotka takuulla tulevat täyttämään kaikki matkatarpeesi!
Tietenkin voit myös saada laukut tekstillä "Mr" ja "Mr" ,"Mrs" & "Mrs" tai "Herra ja Rouva". Kirjoita haluamasi toivomuksesi tekstikenttään kassalla niin autamme sinua.
Materiaali: 100% polykarbonaatti
Valitse haluamasi setti ja väri ja täytä haluamasi nimet tuotteen alla.
LENTOLAUKUN MITAT:
Korkeus: 55 cm
Leveys: 38 cm
Syvyys: 25 cm
Paino: 3,5 kg
MATKALAUKUN MITAT:
Korkeus: 64 cm (sis. pyörät ja säädettävät kahvat/kahva)
Leveys: 45cm
Syvyys: 29 cm
Paino: 4,4 kg
Tilavuus: 73 litraa

3 vuoden valmistusvirhetakuu

 

Keskimääräinen luokitus 5/5
6 arvostelutSelvästi laadukkaat laukut. Kaunis väri & personointi.

Erittäin tyylikkäät,yksilölliset!
Katso lisää arvostelua...

Maksa miten haluat Klarnan avulla.

Kun shoppailet meillä, voit maksaa miten haluat Klarnan avulla. Voit itse päättää, haluatko maksaa nyt, myöhemmin tai vaikka erissä. Sujuvaa, eikö?

Osta ensin. Maksa myöhemmin.
”Osta ensin. Maksa myöhemmin”  tarkoittaa sitä että saat tuotteesi ensin ja maksat vasta toimituksen jälkeen. Jos huomaat puutteita tilauksesi parissa niin sinulla on Klarnan ostajan turva puolellasi. Toinen etu on että voit kirjautua Klarnan appiin nähdäksesi laskusi ja käsitellä laskujasi.  Voit esimerkiksi maksaa yhdellä napsautuksella tai pidentää maksuaikaa.

Maksa nyt.
Maksa nyt-vaihtoehdolla voit suorittaa maksusi suoraan pankkitililtäsi. Rahat veloitetaan 1-3 arkipäivän sisällä tilauksesi jälkeen, ja jos emme voi veloittaa tililtäsi niin lähetämme laskun antamallesi sähköpostiosoitteeseen.

Maksa erissä.
Joskus on kiva valita miten ja milloin maksaa. Klarnalla voit pilkkoa maksusi, jotta sinun ei tarvitse maksaa koko summaa heti. Valitse Pilko maksut kassalla, kun teet seuraavan kerran ostoksia meillä. Tämä on sujuvaa.
Alkaen 5 €/kk.

Layout & Toimitusajat

Layout & Kuvat

Rofa Design varaa oikeuden muokata pienet ja isot kirjaimet sekä tekstiä tuotteisiin, joihin tulee persoonallinen merkintä. Teemme tämän sen vuoksi, että merkinnästä tulee mahdollisimman vastaava kuin itse tuotekuva näyttää sivullamme. Asiakkaiden lähettämät kuvat muunnetaan mustavalkoiseksi.

Normaali tuottamisaika

Normaali tuottamisaika on 5-7 arkipäivää kun tilauksesi valmistetaan ja lähetetään meiltä (valmistusaika). Normaali toimitushinta on 7,90 €. Ilmaiset toimituskulut yli 100 euron tilauksiin.

Sesonkiaikana (esim. joulu) toimitusaika (valmistusaika) voi pidentyä hieman työmäärästä riippuen. 

Pikainen tuottamisaika

Pikainen tuottamisaika on 1-2 arkipäivää kun tilauksesi valmistetaan ja lähetetään meiltä (valmistusaika). Tilaukset jotka vastaanotamme ennen 13:00 lähetetään meiltä seuraavana arkipäivänä. Pikatoimituksen hinta on 14,90 €.

Sesonkiaikana Rofa Design voi valita sulkea express-pikatoimituksen valinnan väliaikaisesti työmäärän lisääntymisen takia.  

Toimitustavat (lähetysaika tuottamisajan lisäksi)

Kun tuotteesi on valmistettu niin me lähetämme sinun pakettisi Postnordin avulla meiltä. Postin toimitusaika kestää tavallisesti 2-4 arkipäivää.

Lukuunottamatta sinua joka asut Rovaniemen yläpuolella jonne toimitus kestää 6 arkipäivää kun pakettisi on lähetetty meiltä.

Kun paketti on perillä niin saat ilmoituksen tekstiviestillä kun voit hakea tämän.

Seitsemän päivän jälkeen saat ilmoituksen postilaatikkoosi. Jos pakettia ei ole haettu 14 päivän sisällä niin tämä palautetaan automaattisesti takaisin meille. Jos me lähetämme pakettisi uudelleen veloitamme tästä käsittelymaksun joka on 35 €.

Voit seurata toimituksen kulkua Postnord-sovelluksen ja Postnord-kotisivun kautta.


Tunnus:
45932-2-3

Tuottaja: Wikinggruppen

Tuote on lisätty ostoskoriisi