Lahjasetti nimellä - Blue circus

Keskimääräinen luokitus 5/5
1 arvostelut
€144
Norm. €192. Säästät €48 (25%)
Täytä seuraavat tiedot:

Lataa tiedostoja:
Kuva 1
Kuva 2
Saatavilla
Loppunut varastosta
Ainoastaan muutama saatavilla (933 kpl)
Loppunut varastosta
Saatavuus

Ilmoita sähköpostiosoitteesi alle, niin ilmoitamme kun tuote on saatavilla! Osoitteesi säästetään 180 päivää.

Tuotekuvaus
Tuotearvostelut
Maksu
Layout & Toimitus

Anna kastemuistoksi jotakin erityistä ja muistettavaa!
Setti johon sisältyy vauvanviltti, puupalikat, pehmoeläin ja säilytysarkku. Todella ylellinen setti joka on sekä käytännöllinen että hauska pienimmille lapsille.
Säilytysarkku on mainio lastenkaluste lastenhuoneeseen. Se on persoonallinen ja täyttää tarkoituksensa. Tähän arkkuun mahtuu monet lelukalut, jotka on otettu esille leikin ajaksi.
Vauvanviltti ja pehmoelefantti ovat mukavia kun on aika mennä nukkumaan. Näistä tulee taatusti tulemaan seuraavat suosikit!
Puupalikat ovat persoonalliset ja hauska lelukalu lapsille. Tosi hauska rakentaa torneja, ja sopii hyvin myös kun lapsi alkaa opetella värejä ja harjoittaa motoriikkaansa. Sopii myös hienoksi sisutsusesineeksi.
Todella ainutlaatuinen ja persoonallinen kastelahja joka sen saaja tulee rakastamaan.
Me emme tee kompromisseja kun kyseessä on laatu, design, tunne tai eettinen valmistusprosessi. Kaikki meidän tuotteemme ovat testattu Ruotsin ja Euroopan sovellettavien turvaallisuusvaatimusten mukaisesti ja ne eivät sisällä haitallisia aineita.

PUUPALIKAT:
Sivu 1 printataan tiedoilla:
-Nimi
-Nimen ensi kirjain
-Paino
-Pituus
-Päivämäärä
-Kellonaika
-Vapaaehtoinen sana palikka
-2 palikkaa, johon voit saada omat valokuvasi
Suositeltu ikä 12 kk +
Puupalikat 5x5 cm.
HUOMIO!
Valokuvat painetaan mustavalkoisina.
Sivu 2 printataan söpöillä eläimillä. 

PEHMOELÄIN:
Korkeus 26 cm (30 cm korvien kanssa mukaan laskettuna)
Materiaali Polyesteri
Pesuohjeet 40 astetta

VAUVANVILTTI:
Mitat 80x110 cm
Materiaali Polyesteri
Pesuohjeet 40 astetta

SÄILYTYSARKKU:
Valkoinen puukaluste koristeltu söpöllä sirkus-teemalla.
Käytännöllinen arkku, joka sopii hyvin säilyttää tavaroita tai käyttää istuinpenkkinä.
Mitat 55x30x45 cm
Leluarkussa on fiksu sulkutoiminto vaimennuksella, joka estää arkun kantta läimähtämästä lapsen sormille.
Itsekoottava.

Tuotearvostelut
Ihana ja persoonallinen lahja, toimitus kävi yllättävän nopeasti myös. Ainoa heikko kohta, joka johtui varmasti myös omasta ymmärryksestä oli, että miten lelulaatikon jousi laitetaan kiinni. Tämäkin kyllä hetken päästä selvisi kokeilemalla :)
Aivan loistava!

Maksa miten haluat Klarnan avulla.

Kun shoppailet meillä, voit maksaa miten haluat Klarnan avulla. Voit itse päättää, haluatko maksaa nyt, myöhemmin tai vaikka erissä. Sujuvaa, eikö?

Osta ensin. Maksa myöhemmin.
”Osta ensin. Maksa myöhemmin”  tarkoittaa sitä että saat tuotteesi ensin ja maksat vasta toimituksen jälkeen. Jos huomaat puutteita tilauksesi parissa niin sinulla on Klarnan ostajan turva puolellasi. Toinen etu on että voit kirjautua Klarnan appiin nähdäksesi laskusi ja käsitellä laskujasi.  Voit esimerkiksi maksaa yhdellä napsautuksella tai pidentää maksuaikaa.

Maksa nyt.
Maksa nyt-vaihtoehdolla voit suorittaa maksusi suoraan pankkitililtäsi. Rahat veloitetaan 1-3 arkipäivän sisällä tilauksesi jälkeen, ja jos emme voi veloittaa tililtäsi niin lähetämme laskun antamallesi sähköpostiosoitteeseen.

Maksa erissä.
Joskus on kiva valita miten ja milloin maksaa. Klarnalla voit pilkkoa maksusi, jotta sinun ei tarvitse maksaa koko summaa heti. Valitse Pilko maksut kassalla, kun teet seuraavan kerran ostoksia meillä. Tämä on sujuvaa.
Alkaen 5 €/kk.

Layout & Toimitusajat

Layout & Kuvat

Rofa Design varaa oikeuden muokata pienet ja isot kirjaimet sekä tekstiä tuotteisiin, joihin tulee persoonallinen merkintä. Teemme tämän sen vuoksi, että merkinnästä tulee mahdollisimman vastaava kuin itse tuotekuva näyttää sivullamme. Asiakkaiden lähettämät kuvat muunnetaan mustavalkoiseksi.

Normaali tuottamisaika

Normaali tuottamisaika on 5-7 arkipäivää kun tilauksesi valmistetaan ja lähetetään meiltä (valmistusaika). Normaali toimitushinta on 7,90 €. Ilmaiset toimituskulut yli 100 euron tilauksiin.

Sesonkiaikana (esim. joulu) toimitusaika (valmistusaika) voi pidentyä hieman työmäärästä riippuen. 

Pikainen tuottamisaika

Pikainen tuottamisaika on 1-2 arkipäivää kun tilauksesi valmistetaan ja lähetetään meiltä (valmistusaika). Tilaukset jotka vastaanotamme ennen 13:00 lähetetään meiltä seuraavana arkipäivänä. Pikatoimituksen hinta on 14,90 €.

Sesonkiaikana Rofa Design voi valita sulkea express-pikatoimituksen valinnan väliaikaisesti työmäärän lisääntymisen takia.  

Toimitustavat (lähetysaika tuottamisajan lisäksi)

Kun tuotteesi on valmistettu niin me lähetämme sinun pakettisi Postnordin avulla meiltä. Postin toimitusaika kestää tavallisesti 2-4 arkipäivää.

Lukuunottamatta sinua joka asut Rovaniemen yläpuolella jonne toimitus kestää 6 arkipäivää kun pakettisi on lähetetty meiltä.

Kun paketti on perillä niin saat ilmoituksen tekstiviestillä kun voit hakea tämän.

Seitsemän päivän jälkeen saat ilmoituksen postilaatikkoosi. Jos pakettia ei ole haettu 14 päivän sisällä niin tämä palautetaan automaattisesti takaisin meille. Jos me lähetämme pakettisi uudelleen veloitamme tästä käsittelymaksun joka on 35 €.

Voit seurata toimituksen kulkua Postnord-sovelluksen ja Postnord-kotisivun kautta.


Tunnus:
67905463

Liittyvät tuotteet
Tuottaja: Wikinggruppen

Tuote on lisätty ostoskoriisi