Kingsize pussilakanasetti nimellä - Mr & Mrs

(5)
€78
Täytä seuraavat tiedot:
Saatavilla
Loppunut varastosta
Ainoastaan muutama saatavilla (135 kpl)
Loppunut varastosta
Saatavuus

Ilmoita sähköpostiosoitteesi alle, niin ilmoitamme kun tuote on saatavilla! Osoitteesi säästetään 180 päivää.

Tuotekuvaus

Harmaa kingsize-pussilakanasetti yksilöidylla kirjailulla.
Leveä ja ylellinen vuodevaatesetti joka on valmistettu erittäin pehmeästä puuvillasta. Tyynyliinat tulevat valkoisella kirjailulla ja antavat näin erittäin ylellisen ja persoonallisen tunnelman joissa on miellyttävä nukkua. Vasta-avioituneet tulevat rakastamaan tätä klassista ja tyylikästä pussilakanasettiä! Henkilökohtainen kirjonta antaa makuuhuoneelle erityisen kutsuvan ja henkilökohtaisen tunnelman.
Erittäin henkilökohtainen, ainutlaatuinen ja hyödyllinen häälahja. Hääpari tulee rakastamaan tätä suurta lahjaa!

Vuodevaatevalikoimamme on suunniteltu antamaan makuuhuoneelle ainutlaatuisen ylellisen tunnelman. Valitsemme aina laadukkaita ja pitkäkäkestoisia materiaaleja. Tämä hyödyttää ympäristöämme ja tulevaisuuttamme. Emme tingi designissa, tuntumassa ja laadussa sekä eettisessä valmistusprosessissa. Valmistettu orgaanisesta Oeko-tex-sertifioidusta puuvillasta. Ei sisällä terveyttä vaarantavia kemikaaleja tai myrkkyjä.

Ajattele ympäristöystävällisesti, pese alhaisemmissa lämpötiloissa ja älä käytä huuhteluaineita enemmän kuin tarvitset. Silitä tai mankeloi vuodevaatteet pesun jälkeen säilyttääksesi kiillon ja muodon.

Settiin sisältyy 1 pussilakana kahden hengen sängylle + 2 kpl tyynyliinaa kirjailulla.
Voit tietysti myös saada setin "Mr & mr" ,"Mrs & mrs" tai Herra & Rouva. Kirjoita toivomuksesi kassalle niin järjestämme sen.

Mitat: Pussilakana 230x220 cm / tyynyliinat 50x60 cm
Pesuohjeet: 40 astetta

Tuotearvostelut
Keskimääräinen luokitus 5/5
5 arvostelut


Toimitus nopeaa,pussilakanasetti oikein tyylikäs,yksilöllinen ja siisti morsiussviitin vuoteeseen.


Layout

Rofa Design varaa oikeuden muokata pienet ja isot kirjaimet sekä tekstiä tuotteisiin, joihin tulee persoonallinen merkintä. Teemme tämän sen vuoksi, että merkinnästä tulee mahdollisimman vastaava kuin itse tuotekuva näyttää sivullamme. Asiakkaiden lähettämät kuvat muunnetaan mustavalkoiseksi.

 

Tunnus:4704-1

Liittyvät tuotteet
Tuottaja: Wikinggruppen

Tuote on lisätty ostoskoriisi