Lahjasetti nimellä - Beige balloon

€149
Norm. €198. Säästät €49 (25%)
Täytä seuraavat tiedot:

Lataa tiedostoja:
Kuva:
Saatavilla
Loppunut varastosta
Ainoastaan muutama saatavilla (556 kpl)
Loppunut varastosta
Saatavuus

Ilmoita sähköpostiosoitteesi alle, niin ilmoitamme kun tuote on saatavilla! Osoitteesi säästetään 180 päivää.

Tuotekuvaus

Ylellinen setti lapsen huoneeseen. 

Setti johon kuuluu: Palikkalaatikko, säilytysarkku, vauvan torkkupeitto ja pehmojänis. Enempää personaalisuutta saat etsiä. Todella hieno setti joka sisältää kaiken jota voi tulla tarvita lapsen huoneessa. Setti tulee taatusti arvostetuksi sen saajalta. 

Leluarkku on fiksu kalusto lelujen säilytykseen ja antaa huoneelle kotoisan ulkoasun. Palikkalaatikko on hyvä lelu, ja vauvan torkkupeitto ja jänis ovat mukavat pitää mukanaan vaunussa.

Persoonallinen ja ainutlaatuinen ristiäislahja. 

Me emme tee kompromisseja kun kyseessä on laatu, design, tunne tai eettinen valmistusprosessi. Kaikki meidän tuotteemme ovat testattu Ruotsin ja Euroopan sovellettavien turvaallisuusvaatimusten mukaisesti ja ne eivät sisällä haitallisia aineita.

SÄILYTYSARKKU:
Mitat 
55x30x45 cm
Materiaali MDF/Puu

Itsekoottava.

PALIKKALAATIKKO:
Ikäsuositus 12kk+
Materiaali Puu
Mitat 16x14 cm

VAUVAN VILTTI:
Mitat 
80x110 cm
Materiaali Polyester
Pesuohjeet 40 asteen konepesu

PEHMOJÄNIS:

"DU & JAG" kokoelman ajatus:

DU & JAG" -kokoelma on suloinen kokoelma mietelauseella; "uskollinen paras ystävä jota ilman en voi elää ". Kokoelma on kehitetty meidän suunnitteluryhmän omien lasten inspiroimana joilla on aina ollut turvallinen ja lohduttava seuralainen kasvamisen kasvun aikana!

Olemme kiinnittäneet suurta huomiota laatuun ja kestävyyteen sillä toivomme että tämä tuote antaa turvallisuutta ja lämpöä pitkän ajan.

Korkeus 34 cm
Pesuohjeet 40 asteen konepesu

Layout

Rofa Design varaa oikeuden muokata pienet ja isot kirjaimet sekä tekstiä tuotteisiin, joihin tulee persoonallinen merkintä. Teemme tämän sen vuoksi, että merkinnästä tulee mahdollisimman vastaava kuin itse tuotekuva näyttää sivullamme. Asiakkaiden lähettämät kuvat muunnetaan mustavalkoiseksi.

 

Tunnus:1233246887

Tuottaja: Wikinggruppen

Tuote on lisätty ostoskoriisi