Lastentuoli nimellä - Blue circus

(1)
€50
Täytä seuraavat tiedot:
Saatavilla
Loppunut varastosta
Ainoastaan muutama saatavilla (1376 kpl)
Loppunut varastosta
Saatavuus

Ilmoita sähköpostiosoitteesi alle, niin ilmoitamme kun tuote on saatavilla! Osoitteesi säästetään 180 päivää.

Tuotekuvaus

Lastentuoli (kastetuoli) valitulla tekstillä. Meiltä löytyy useampi kaluste samassa Pink Circus-sarjassa.
Nykyaikainen tuoli ihanissa pastelliväreissä sinisen sävyissä joka sopii useaan lastenhuoneeseen. Hieno tuoli joka kestää monet leikit.
Valkoinen puukaluste johon saat oman nimesi tuolin selkänojaan sekä vapaaehtoisen tekstin sirkusleijonan alle jos toivot.
Tuolin istuin koristellaan nimen ensi kirjain keskelle ja voit myös valita ottaa mukaan tiedot kuten pituus, paino, kellonajan ja päivämäärän jotka merkitään sirkusjunaan.
Meidän ajatuksemme Circus-kokoelman takana on ottaa esille valikoima jolla on ajaton ja kestävä tyyli sen klassillisilla ja pehmeillä pastelliväreillä. Me emme tee kompromisseja kun kyseessä on laatu, design, tunne tai eettinen valmistusprosessi. Kaikki meidän tuotteemme ovat testattu Ruotsin ja Euroopan sovellettavien turvaallisuusvaatimusten mukaisesti ja ne eivät sisällä haitallisia aineita.
Sopii mainiosti vaikka kastelahjan. Todella ainutlaatuinen ja unohtumaton lahja jonka voi säilyttää muistona pitemmän aikaa.
Mitat: 30x30x60cm
Itsekoottava.

Tuotearvostelut
Tuotearvostelut
Layout

Rofa Design varaa oikeuden muokata pienet ja isot kirjaimet sekä tekstiä tuotteisiin, joihin tulee persoonallinen merkintä. Teemme tämän sen vuoksi, että merkinnästä tulee mahdollisimman vastaava kuin itse tuotekuva näyttää sivullamme. Asiakkaiden lähettämät kuvat muunnetaan mustavalkoiseksi.

 

Tunnus:0964189

Liittyvät tuotteet
Tuottaja: Wikinggruppen

Tuote on lisätty ostoskoriisi