Lastentuoli nimellä - Blush

€50
Täytä seuraavat tiedot:
Saatavilla
Loppunut varastosta
Ainoastaan muutama saatavilla (1377 kpl)
Loppunut varastosta
Saatavuus

Ilmoita sähköpostiosoitteesi alle, niin ilmoitamme kun tuote on saatavilla! Osoitteesi säästetään 180 päivää.

Tuotekuvaus

Lastenhuoneen tuoli omalla nimellä. Löytyy myös muita lasten huonekaluja samassa Blush-sarjassa.
Klassinen ja persoonallinen kaluste söpöillä kuvioilla vaaleanpunaisen ja harmaan sävyissä sekä kimaltava kullanhehku joka antaa tuolille juhlallisen olemuksen.
Hieno valkoinen puutuoli joka kestää leikit ja touhut ja myös tosi sievä ja söpö sisustusesine joka antaa huoneellesi persoonallisen ilmeen.
Tuolin istuin painetaan tiedoilla kuten nimi ja vapaaehtoinen teksti. Istuimelle laitetaan päivämäärä, kellonaika, paino ja pituus.
Blush on nykyaikainen kokoelma, jolla haluamme nostaa esille vaalean ja skandinaavisen valikoiman joka antaa ylellisen tunnelman.
Me emme tee kompromisseja kun kyseessä on laatu, design, tunne tai eettinen valmistusprosessi. Kaikki meidän tuotteemme ovat testattu Ruotsin ja Euroopan sovellettavien turvaallisuusvaatimusten mukaisesti ja ne eivät sisällä haitallisia aineita.
Mitat: 30x30x60cm
Materiaali: MDF/Puu
Itsekoottava.

Layout

Rofa Design varaa oikeuden muokata pienet ja isot kirjaimet sekä tekstiä tuotteisiin, joihin tulee persoonallinen merkintä. Teemme tämän sen vuoksi, että merkinnästä tulee mahdollisimman vastaava kuin itse tuotekuva näyttää sivullamme. Asiakkaiden lähettämät kuvat muunnetaan mustavalkoiseksi.

 

Tunnus:3444530RD

Liittyvät tuotteet
Tuottaja: Wikinggruppen

Tuote on lisätty ostoskoriisi