Lastentuoli nimellä - Nougat circus

€50
Täytä seuraavat tiedot:
Saatavilla
Loppunut varastosta
Ainoastaan muutama saatavilla (1377 kpl)
Loppunut varastosta
Saatavuus

Ilmoita sähköpostiosoitteesi alle, niin ilmoitamme kun tuote on saatavilla! Osoitteesi säästetään 180 päivää.

Tuotekuvaus

Puutuoli lapsille omalla nimellä. Meiltä löytyy useampi kaluste samassa Nougat Circus-sarjassa.
Nykyaikainen lastentuoli ihanissa pastelliväreissä sinisen sävyissä joka sopii useaan lastenhuoneeseen. Hieno tuoli joka kestää monet leikit.
Valkoinen puukaluste johon saat oman nimesi tuolin selkänojaan sekä vapaaehtoisen tekstin sirkusleijonan alle jos toivot.
Tuolin istuin koristellaan nimen ensi kirjain keskelle ja voit myös valita ottaa mukaan tiedot kuten pituus, paino, kellonajan ja päivämäärän jotka merkitään sirkusjunaan.
Meidän ajatuksemme Circus-kokoelman takana on ottaa esille valikoima jolla on ajaton ja kestävä tyyli sen klassillisilla ja pehmeillä pastelliväreillä. Me emme tee kompromisseja kun kyseessä on laatu, design, tunne tai eettinen valmistusprosessi. Kaikki meidän tuotteemme ovat testattu Ruotsin ja Euroopan sovellettavien turvaallisuusvaatimusten mukaisesti ja ne eivät sisällä haitallisia aineita.
Sopii hyvin kastelahjana. Erikoinen ja unohtumaton lahja jonka voi säilyttää muistona pitemmän aikaa.
Mitat: 30x30x60cm
Itsekoottava.

Layout

Rofa Design varaa oikeuden muokata pienet ja isot kirjaimet sekä tekstiä tuotteisiin, joihin tulee persoonallinen merkintä. Teemme tämän sen vuoksi, että merkinnästä tulee mahdollisimman vastaava kuin itse tuotekuva näyttää sivullamme. Asiakkaiden lähettämät kuvat muunnetaan mustavalkoiseksi.

 

Tunnus:596404

Liittyvät tuotteet
Tuottaja: Wikinggruppen

Tuote on lisätty ostoskoriisi