Esikoulun aloitus


Valmistele lapsesi onnistunutta esikoulun alkamista varten leikkisillä ja käytännöllisillä esikoulurepuillamme, vesipulloillamme ja eväsrasioillamme – osta 3 maksa vain 2!

Varustaudu esikoulun alkamista varten 3:lla 2:n hinnalla

Lastenreppumme on suunniteltu erityisesti päiväkotilapsia varten, ja niihin mahtuvat vesipullo ja eväsrasia sekä vaihtovaatteet, uniriepu ja tutit. Kun lapsen reppu ja kaikki tarvikkeet on nimikoitu, on varhaiskasvattajien helppo pysyä selvillä siitä, kenelle tavarat kuuluvat. Sekoita ja yhdistele lapsen suosikkeja täydelliseksi kokoelmaksi!

Pakkaa käytännöllisesti esikouluun

Odotukset ovat usein korkealla ennen esikoulun alkua, ja on tärkeätä, että lapsesi on hyvin valmistautunut, jotta siirtymisestä tulee mahdollisimman sujuva ja turvallinen. Sen takia olemme valmistelleet tarkoin valitun valikoiman laadukkaita esikoulutavaroita, joilla tulee paras mahdollinen alku tälle uudelle elämänvaiheellenne.

Leikkisillä ja värikkäillä eläinaiheilla kuvioidut lastenreppumme on suunniteltu erityisesti päiväkotilapsille. Mukavan ja toiminnallisen muotoilun ja säädettävien hihnojen ansiosta reppujen istuvuus on täydellinen, ja lasten on helppo kantaa itse reppunsa päiväkodissa. Pienimmille on mahdollista ostaa rintahihna, joka kiinnitetään etuosaan soljen tapaan. Rintahihna lisää mukavuutta ja pitää repun paikallaan. Repusta tulee oikein erityinen, kun sen etupuolelle kirjaillaan lapsen nimi.

Anna lapsen valita uuden seuralaisensa motiivi itse ja yhdistele vaikka reppu vesipullojemme, välipala- ja eväsrasioidemme kanssa. Kaikki tuotteet sisältyvät tietysti esikoulukampanjaamme, jossa voit nyt ostaa 3 tuotetta, mutta maksat vain 2!

Valmiina jännittäviä retkiä varten

Mikä sopisikaan paremmin kuin pakata yhteensopiva vesipullo ja eväsrasia reppuun esikoulun retkeä varten? Esikoulutuotteiden valikoimaamme kuuluu muun muassa vesipulloja silikonista tai termospullotoiminnolla. Niihin painetaan tai kaiverretaan lapsen nimi, jotta ne osaisivat helposti kotiin esikoulun retken jälkeen.

Pidä lounas raikkaana ja maukkaana eväs- tai välipalarasiassa, joka sointuu myös vesipulloihimme ja esikoulureppuihimme. Optimaali rasian koko sopii täydellisesti reppuun ja sen takia rasia sopii yhtä hyvin lounaalla kuin välipalalla, ja myös matkan varrella löytyvien aarteiden säilytysrasiaksi.

Sekoita ja yhdistele esikoulun suosikkejasi

Me Rofa Designilla tähtäämme uusien tuotteiden kehittämisessä laatuun, turvallisuuteen ja toimivuuteen. Kaikki tuotteet on suunniteltu kestäviksi ja käyttäjäystävällisiksi, mikä tekee ne täydelliseksi valinnaksi esikoulun alkua varten. Olemme ylpeitä hienoista arvosteluistamme ja ellei tuote täytä vaatimuksia, rajamme kulkee 4,5 tähden kohdalla. 4,4 and you're out! Tiedämme, kuinka tärkeätä on, että lapsesi tuntee olonsa turvalliseksi ja mukavaksi uudessa ympäristössään, ja tuotteemme on luotu tätä siirtymää helpottamaan.

Esikoulukampanjamme mahdollistaa kaikille päiväkotilapsille sopivien käytännöllisten tuotteiden sekoittamisen ja yhdistelemisen, mutta meillä on myös valikoima reppuja ja tarvikkeita hiukan vanhemmille koululaisille, Koulun aloitus. Voit tietysti valita, haluatko yhdistellä molempien kampanjoiden tuotteita, osta 3 ja maksa vain 2!

Rofa Design
Org.no: 556573-1675

Tuottaja: Wikinggruppen

Tuote on lisätty ostoskoriisi