Cropped Image

Torkkupeite - Susiturkki

(2)
€89
Saatavilla
Loppunut varastosta
Ainoastaan muutama saatavilla (4 kpl)
Loppunut varastosta

Saatavuus

Ilmoita sähköpostiosoitteesi alle, niin ilmoitamme kun tuote on saatavilla! Osoitteesi säästetään 180 päivää.

Tuotekuvaus

Iso ja mukava turkispeitto tuo sisustukseen modernia tyyliä ja sopii jokaiseen kotiin. Kaunis peitto sopii erityisesti joulunviettoon ja täydellisesti yhteen samasta materiaalista valmistetun tyynynpäällisen kanssa.

Harmaasta turkisjäljitelmästä valmistettu peitto on paksu, pehmeä ja lämmin. Lisäksi tyylikäs peitto luo huoneeseen ylellistä tunnelmaa. Isokokoinen ja erittäin pehmeä peitto tuntuu mukavalta etenkin illalla television ääressä. Se näyttää myös tyylikkäältä sängyn tai sohvan päällä. Täydennä kodin sisustusta ja luo mukavaa tunnelmaa tekoturkiksesta valmistetulla peitolla.

ERITELMÄ 

TORKKUPEITE
Merkintätapa: Ei merkintöjä
Pituus: 180 cm
Leveys: 130 cm
Materiaali: Polyesteri (800GSM)
Pesuohje: Kemiallinen pesu

Tuotearvostelut
Keskimääräinen luokitus 5/5
2 arvostelut
Viltti on tosissaan rahan arvoinen , lämmin , tunnelmallinen , koko perheen yhteinen koska kaikki mahdutaan saman peiton alle 😊
Layout

Rofa Design varaa oikeuden muokata pienet ja isot kirjaimet sekä tekstiä tuotteisiin, joihin tulee persoonallinen merkintä. Teemme tämän sen vuoksi, että merkinnästä tulee mahdollisimman vastaava kuin itse tuotekuva näyttää sivullamme. Asiakkaiden lähettämät kuvat muunnetaan mustavalkoiseksi.

 

Tunnus:2937-1

Liittyvät tuotteet

Rofa Design
Org.no: 556573-1675

Tuottaja: Wikinggruppen

Tuote on lisätty ostoskoriisi