Taskumatti nimellä - Vintage

(16)
€44
Täytä seuraavat tiedot:
Saatavilla
Loppunut varastosta
Ainoastaan muutama saatavilla (82 kpl)
Loppunut varastosta
Saatavuus

Ilmoita sähköpostiosoitteesi alle, niin ilmoitamme kun tuote on saatavilla! Osoitteesi säästetään 180 päivää.

Tuotekuvaus

Taskumatti metallista nimikaiverruksella.
Klassinen taskumatti nimellä. Todella helppo pitää mukana takintaskussa ja sopii loistavasti täyttää omalla suosikkijuomalla.
Taskumatti kaiverretaan leimalla johon on haettu inspiraatiota tyypillisestä viskitynnyristä. Hyvä lahja hänelle joka tykkää keräta eri viskejä.
Taskumatti ja tarvikkeet tulevat tyylikkäässä, punaruskeassa puulaatikossa mustan sisällön ja kultaisten yksityiskohtien kanssa. Vastaanottaja tulee varmasti arvostamaan tämän hyvin persoonallisen ja ylellisen lahjansa!
Sisältää myös pienen suppilon ja kaksi shottilasia. Tämä persoonallinen lahja sopii mainiosti hänelle jolla on jo kaikki.
Materiaali: Metalli
Mitat: 9x9.5x2 cm

Tuotearvostelut
Keskimääräinen luokitus 5/5
16 arvostelut

Taskumatti oli hieno ja vastasi tuotekuvaa. Ainoa miinus tulee siitä ettei tuotetta oltu painamisen jälkeen puhdistettu vaan siinä oli sormenjälkiä ja pölyä.

Vastasi kuvausta ja nopea toimitus, iso peukku

Tuote todella tyylikäs, ylitti odotukset. Hinta mielestäni edullinen laatuun nähden. Syntymäpäiväjuhlien esitellyin lahja!
Katso lisää arvostelua...
Layout

Rofa Design varaa oikeuden muokata pienet ja isot kirjaimet sekä tekstiä tuotteisiin, joihin tulee persoonallinen merkintä. Teemme tämän sen vuoksi, että merkinnästä tulee mahdollisimman vastaava kuin itse tuotekuva näyttää sivullamme. Asiakkaiden lähettämät kuvat muunnetaan mustavalkoiseksi.

 

Tunnus:87897897

Liittyvät tuotteet
Toiset olivat kiinnostuneita
Tuottaja: Wikinggruppen

Tuote on lisätty ostoskoriisi