Hopeinen lyhty nimellä - Mom

Keskimääräinen luokitus 5/5
7 arvostelut
€47
Koko

Täytä seuraavat tiedot:
Saatavilla
Saatavilla elokuussa
Ainoastaan muutama saatavilla (87 kpl)
Saatavilla elokuussa
Saatavuus

Ilmoita sähköpostiosoitteesi alle, niin ilmoitamme kun tuote on saatavilla! Osoitteesi säästetään 180 päivää.

Tuotekuvaus
Tuotearvostelut
Maksu
Layout & Toimitus

Hopeanvärinen lyhty yksilöidyllä tekstillä.
Tunteellinen ja persoonallinen lahja äidille äitienpäivänä.
Lyhty sopii hyvin olohuoneen sisutukseen tai ulos verannalle illan hämärtyessä. Kaunis lyhty sopii mihin tahansa kotiin!
Hopea lyhty ruostumattomasta teräksestä/ruostumatonta terästä. Ihanan yksilöllinen ja ainutlaatuinen sisustuselementti.
Uskomattoman persoonallinen ja harkittu lahja erittäin läheiselle ja rakkaalle henkilölle. Vastaanottaja ilahtuu takuuvarmasti tästä sympaattisesta lahjasta!

Teksti "No matter my/our age I/we always need you mom" on pysyvä teksti. We valitaan oikea muoto riippuen kuinka monelta henkilöltä lyhty on.

Mitat keskikokoinen lyhty: 42x15x14 cm
Mitat iso lyhty: 54x18x19 cm

Keskimääräinen luokitus 5/5
7 arvostelut

Aivan mahtava tuote! Todella kaunis lahja! Kiitos!

Tuote oli siisti ja kuvan mukainen. Mutta laitoin tilauksen yhteydessä teille jo viestiä, mutta kukaan ei vastannut. Tilasin lyhdyn 2.5. Ja se saapui 15.5. Vasta perille. Teidän lupaamanne 3-7pvän toimitusaika ei todellakaan pitänyt paikkaansa. Ja ei vaikuttanut siltä että
Äitienpäivä olisi ollut teidän yrityksessä jokin sesonki... tälläisissä viivästyksissä olisi kunnioitettavaa olla edes jotenkin yhteydessä asiakkaaseen. Kiitos. En tilaa teiltä toiste.
Vastauksen kauppaan:
Hi Jenni!
That's sad to hear.
We will really see if we could shape up our communications so this matter won't happen again. Also please feel free to contact our customer services if you have any further questions (info@rofa.fi).

Katso lisää arvostelua...

Maksa miten haluat Klarnan avulla.

Kun shoppailet meillä, voit maksaa miten haluat Klarnan avulla. Voit itse päättää, haluatko maksaa nyt, myöhemmin tai vaikka erissä. Sujuvaa, eikö?

 

Osta ensin. Maksa myöhemmin.
”Osta ensin. Maksa myöhemmin”  tarkoittaa sitä että saat tuotteesi ensin ja maksat vasta toimituksen jälkeen. Jos huomaat puutteita tilauksesi parissa niin sinulla on Klarnan ostajan turva puolellasi. Toinen etu on että voit kirjautua Klarnan appiin nähdäksesi laskusi ja käsitellä laskujasi.  Voit esimerkiksi maksaa yhdellä napsautuksella tai pidentää maksuaikaa.

Maksa nyt.
Maksa nyt-vaihtoehdolla voit suorittaa maksusi suoraan pankkitililtäsi. Rahat veloitetaan 1-3 arkipäivän sisällä tilauksesi jälkeen, ja jos emme voi veloittaa tililtäsi niin lähetämme laskun antamallesi sähköpostiosoitteeseen.

Maksa erissä.
Joskus on kiva valita miten ja milloin maksaa. Klarnalla voit pilkkoa maksusi, jotta sinun ei tarvitse maksaa koko summaa heti. Valitse Pilko maksut kassalla, kun teet seuraavan kerran ostoksia meillä. Tämä on sujuvaa.
Alkaen 5 €/kk.

Layout & Toimitusajat

Layout & Kuvat

Rofa Design varaa oikeuden muokata pienet ja isot kirjaimet sekä tekstiä tuotteisiin, joihin tulee persoonallinen merkintä. Teemme tämän sen vuoksi, että merkinnästä tulee mahdollisimman vastaava kuin itse tuotekuva näyttää sivullamme. Asiakkaiden lähettämät kuvat muunnetaan mustavalkoiseksi.

Normaali tuottamisaika

Normaali tuottamisaika on 5-7 arkipäivää kun tilauksesi valmistetaan ja lähetetään meiltä (valmistusaika). Normaali toimitushinta on 7,90 €. Ilmaiset toimituskulut yli 100 euron tilauksiin.

Sesonkiaikana (esim. joulu) toimitusaika (valmistusaika) voi pidentyä hieman työmäärästä riippuen. 

Pikainen tuottamisaika

Pikainen tuottamisaika on 1-2 arkipäivää kun tilauksesi valmistetaan ja lähetetään meiltä (valmistusaika). Tilaukset jotka vastaanotamme ennen 13:00 lähetetään meiltä seuraavana arkipäivänä. Pikatoimituksen hinta on 14,90 €.

Sesonkiaikana Rofa Design voi valita sulkea express-pikatoimituksen valinnan väliaikaisesti työmäärän lisääntymisen takia.  

Toimitustavat (lähetysaika tuottamisajan lisäksi)

Kun tuotteesi on valmistettu niin me lähetämme sinun pakettisi Postnordin avulla meiltä. Postin toimitusaika kestää tavallisesti 2-4 arkipäivää.

Lukuunottamatta sinua joka asut Rovaniemen yläpuolella jonne toimitus kestää 6 arkipäivää kun pakettisi on lähetetty meiltä.

Kun paketti on perillä niin saat ilmoituksen tekstiviestillä kun voit hakea tämän.

Seitsemän päivän jälkeen saat ilmoituksen postilaatikkoosi. Jos pakettia ei ole haettu 14 päivän sisällä niin tämä palautetaan automaattisesti takaisin meille. Jos me lähetämme pakettisi uudelleen veloitamme tästä käsittelymaksun joka on 35 €.

Voit seurata toimituksen kulkua Postnord-sovelluksen ja Postnord-kotisivun kautta.


Tunnus:
6094521

Tuotteelle suositeltavat
Tuottaja: Wikinggruppen

Tuote on lisätty ostoskoriisi