Aloituspakkaus esikoulureppu – Unicorn

Keskimääräinen luokitus 5/5
2 arvostelut
€41
Norm. €59. Säästät €18 (31%)
Koko päähine

Täytä seuraavat tiedot:
Saatavilla
Ei saatavilla
Ainoastaan muutama saatavilla (216 kpl)
Ei saatavilla
Saatavuus

Ilmoita sähköpostiosoitteesi alle, niin ilmoitamme kun tuote on saatavilla! Osoitteesi säästetään 180 päivää.

Tuotekuvaus
Tuotearvostelut
Maksu
Layout & Toimitus

Pakkaus, jossa on nimellä varustettu reppu ja termos sekä päähine.

Valkoinen reppu, jossa on kullanväriset yksityiskohdat. Käytännöllinen reppu lapselle mukaan esikouluun. Laukussa on tilaa välipalalle tai vaihtovaatekerralle. Nimikirjainten/nimen avulla esikoulun henkilökunnan on helpompi nähdä, kenelle reppu kuuluu. Pehmustettu selkäpuoli vakauttaa repun ja varmistaa, että reppu ei menetä muotoaan. Repun hihnoja voi säätää.

Pakkaukseen kuuluu myös termospullo, jonka voi hyvin pakata laukkuun, jos ollaan menossa retkelle, sekä lämmittävän päähineen.

Henkilökohtainen lahja lapselle, joka on vasta aloittamassa esikoulun syksyllä. 

REPPU:
Nimi tai nimikirjaimet kirjaillaan repun ulkotaskuun.

Koko: 30x23x10 cm
Pesuohje: Käsipesu

HUOM! Laukkua suositellaan 2-5-vuotiaille esikoululaisille. Jos haluat, että repussa on tilaa kansioille ja jumppavaatteille, suosittelemme koulureppujamme, joihin saa nimen mukaan!

TERMOSPULLO:

Reppuun kaiverretaan haluamasi nimi/nimikirjaimet

Koko: 19 cm
Tilavuus: 300 ml
Materiaali: Metallia
Puhdistus: Muki ei kestä konepesua ja se on tiskattava käsin

PÄÄHINE:
Voit valita kahdesta eri koosta.

Materiaali: 100% akryyli
Pesuohje: Konepesu 30 asteessa

Aloituspakkaus esikoulureppu – Unicorn

Keskimääräinen luokitus 5/5
2 arvostelut

Laadukkaan oloinen reppu ihanalla vaaleanpunaisella sisuksella 😍 painatus kestävä. Juomapullossa "lukko" että ei aukea pienissä käsissä vahingossa ja pipo hyvälaatuinen.

Maksa miten haluat Klarnan avulla.

Kun shoppailet meillä, voit maksaa miten haluat Klarnan avulla. Voit itse päättää, haluatko maksaa nyt, myöhemmin tai vaikka erissä. Sujuvaa, eikö?

 

Osta ensin. Maksa myöhemmin.
”Osta ensin. Maksa myöhemmin”  tarkoittaa sitä että saat tuotteesi ensin ja maksat vasta toimituksen jälkeen. Jos huomaat puutteita tilauksesi parissa niin sinulla on Klarnan ostajan turva puolellasi. Toinen etu on että voit kirjautua Klarnan appiin nähdäksesi laskusi ja käsitellä laskujasi.  Voit esimerkiksi maksaa yhdellä napsautuksella tai pidentää maksuaikaa.

Maksa nyt.
Maksa nyt-vaihtoehdolla voit suorittaa maksusi suoraan pankkitililtäsi. Rahat veloitetaan 1-3 arkipäivän sisällä tilauksesi jälkeen, ja jos emme voi veloittaa tililtäsi niin lähetämme laskun antamallesi sähköpostiosoitteeseen.

Maksa erissä.
Joskus on kiva valita miten ja milloin maksaa. Klarnalla voit pilkkoa maksusi, jotta sinun ei tarvitse maksaa koko summaa heti. Valitse Pilko maksut kassalla, kun teet seuraavan kerran ostoksia meillä. Tämä on sujuvaa.
Alkaen 5 €/kk.

Layout & Toimitusajat

Layout & Kuvat

Rofa Design varaa oikeuden muokata pienet ja isot kirjaimet sekä tekstiä tuotteisiin, joihin tulee persoonallinen merkintä. Teemme tämän sen vuoksi, että merkinnästä tulee mahdollisimman vastaava kuin itse tuotekuva näyttää sivullamme. Asiakkaiden lähettämät kuvat muunnetaan mustavalkoiseksi.

Normaali tuottamisaika

Normaali tuottamisaika on 5-7 arkipäivää kun tilauksesi valmistetaan ja lähetetään meiltä (valmistusaika). Normaali toimitushinta on 7,90 €. Ilmaiset toimituskulut yli 100 euron tilauksiin.

Sesonkiaikana (esim. joulu) toimitusaika (valmistusaika) voi pidentyä hieman työmäärästä riippuen. 

Pikainen tuottamisaika

Pikainen tuottamisaika on 1-2 arkipäivää kun tilauksesi valmistetaan ja lähetetään meiltä (valmistusaika). Tilaukset jotka vastaanotamme ennen 13:00 lähetetään meiltä seuraavana arkipäivänä. Pikatoimituksen hinta on 14,90 €.

Sesonkiaikana Rofa Design voi valita sulkea express-pikatoimituksen valinnan väliaikaisesti työmäärän lisääntymisen takia.  

Toimitustavat (lähetysaika tuottamisajan lisäksi)

Kun tuotteesi on valmistettu niin me lähetämme sinun pakettisi Postnordin avulla meiltä. Postin toimitusaika kestää tavallisesti 2-4 arkipäivää.

Lukuunottamatta sinua joka asut Rovaniemen yläpuolella jonne toimitus kestää 6 arkipäivää kun pakettisi on lähetetty meiltä.

Kun paketti on perillä niin saat ilmoituksen tekstiviestillä kun voit hakea tämän.

Seitsemän päivän jälkeen saat ilmoituksen postilaatikkoosi. Jos pakettia ei ole haettu 14 päivän sisällä niin tämä palautetaan automaattisesti takaisin meille. Jos me lähetämme pakettisi uudelleen veloitamme tästä käsittelymaksun joka on 35 €.

Voit seurata toimituksen kulkua Postnord-sovelluksen ja Postnord-kotisivun kautta.


Tunnus:
4621595

Tuottaja: Wikinggruppen

Tuote on lisätty ostoskoriisi