Cropped Image

Leikkiä & rentoilua - Bunny

€63
Tuotteiden arvo €81
Täytä seuraavat tiedot:
Päiväys:

* merkitse pakolliset kentät

Tulossa heinäkuussa

Saatavuus

Ilmoita sähköpostiosoitteesi alle, niin ilmoitamme kun tuote on saatavilla! Osoitteesi säästetään 180 päivää.

Tuotekuvaus

Anna pienelle kullanmurullesi yksilöllinen lahja täynnä leikkiä ja huolenpitoa – settiimme sisältyy upea palikkatorni nimellä ja brodeerattu vauvan viltti. Tämän persoonallisen palikkatornin pehmeät pastellisävyt ja leikkisä pupun muotoinen palikka tekevät siitä paljon enemmän kuin pinottavan lelun. Tämä kutsuu leikin ja motoriikan maailmaan!

Rauhallisia hetkiä varten mukana on pehmeä, vaaleanpunainen vauvan viltti söpöllä pupulla koristeltuna ja brodeerauksella, jossa on lapsesi nimi. Pieni aarre niin vaunuihin kuin pinnasänkyynkin.

Kaikki tämä toimitetaan ylellisessä lahjapakkauksessamme, mikä tekee tästä setistä ikimuistoisen ja yksilöllisen lahjan. Anna pienelle rakkaallesi parasta leikkiä ja lämpöä setillä, joka on lapsen mukana monissa taianomaisissa hetkissä.

ERITELMÄ 

PINOTTAVAT PALIKAT
Merkintämenetelmä: Tuloste 
Pituus: 10 cm 
Korkeus: 20 cm 
Materiaali: Puu 
Hoito-ohje: Pyyhi kostealla liinalla. 

TORKKUPEITTO
Merkintämenetelmä: Brodeeraus  
Pituus: 110 cm 
Leveys: 80 cm 
Materiaali: Polyesteri
Pesuohje: 30 astetta  

Layout

Rofa Design varaa oikeuden muokata pienet ja isot kirjaimet sekä tekstiä tuotteisiin, joihin tulee persoonallinen merkintä. Teemme tämän sen vuoksi, että merkinnästä tulee mahdollisimman vastaava kuin itse tuotekuva näyttää sivullamme. Asiakkaiden lähettämät kuvat muunnetaan mustavalkoiseksi.

 

Tunnus:KG-1113

Liittyvät tuotteet

Rofa Design
Org.no: 556573-1675

Tuottaja: Wikinggruppen

Tuote on lisätty ostoskoriisi