Cropped Image

Lahjasetti vastasyntyneelle, hiekanvärinen – Pupu

€64
Tuotteiden arvo €91
Täytä seuraavat tiedot:

* merkitse pakolliset kentät

Tulossa heinäkuussa

Saatavuus

Ilmoita sähköpostiosoitteesi alle, niin ilmoitamme kun tuote on saatavilla! Osoitteesi säästetään 180 päivää.

Tuotekuvaus

Tämä ihastuttava vauvalahjasetti on paras tapa toivottaa vastasyntynyt tervetulleeksi maailmaan. Setti sisältää pehmopupun, jonka korvaan voi kirjoa halutun tekstin, lisäksi siihen kuuluu musliinipeitto ja söpöt siniset töppöset – täydellinen lahja vauvalle.

Ihana musliinipeitto on valmistettu korkealaatuisesta materiaalista ja sopii täydellisesti sekä pinnasänkyyn että vaunuihin. Musliinikankaan hengittävät ominaisuudet säätelevät lämpötilaa luoden siten mukavan ympäristön vauvalle. Musliinipeitto on myös hellävarainen herkälle iholle.

Säädettävällä hihnalla varustetut söpöt töppöset suojaavat pieniä jalkoja kylmältä. Säädettävä nilkkahihna pitää töppöset paikallaan vauvan potkiessa.

Settiin sisältyy myös kaveri koko lapsuuden ajaksi. Pehmoisesta pupusta, jonka korvaan on kirjottu lapsen nimi, tulee paras leikkikaveri, joka tarjoaa tarvittaessa myös sekä turvaa että lohtua. Yhdessä pupun kanssa lapsi voi elää kaikki ne seikkailut ja kokemukset, jotka lapsuuteen kuuluvat ja joita on mukava muistella myöhemmin. Tämä pehmoeläin on hauska muisto säilytettäväksi lapsuuden jälkeenkin.

Ilahduta lasta uudella pehmopupulla, samalla annat merkittävän panoksen puhtaamman maapallomme hyväksi.

Olemme erittäin ylpeitä GRS-sertifioiduista pehmopupuistamme. GRS-sertifiointi (Global Recycled Standard) kertoo, että tuotteemme ovat kierrätysmateriaalia ja niiden valmistusprosessissa täyttyvät sekä ympäristöä että työoloja koskevat vaatimukset.

Jokaisen pupun valmistukseen sisältyy huolenpito ja rakkaus niin lastasi kuin ympäristöäkin kohtaan. Pehmopupujemme perusmateriaalina on merestä peräisin oleva kierrätysmuovi, voimme siis yhdessä vähentää meriämme saastuttavan roskan määrää. Jokaiseen yksittäiseen Rofa Design -pupuun menee 16 muovipulloa, mitkä siis näin ovat poissa meriä saastuttamasta.

ERITELMÄ 

TOSSUT 
Mitat: 9 cm (0-3 kuukautta)
Materiaali: 100% puuvilla
Pesuohje: 30 astetta

TORKKUPEITTO
Pituus: 120 cm
Leveys: 120 cm
Materiaali: Puuvilla
Pesuohje: 30 astetta

JÄNIS
Merkintämenetelmä: Brodeeraus  
Korkeus: 26 cm  
Materiaali: Kierrätetty polyesteri
Pesuohje: 30 astetta  

Nimi brodeerataan korvan läpi. Siksi brodeeraus näkyy myös korvan takapuolella.

Layout

Rofa Design varaa oikeuden muokata pienet ja isot kirjaimet sekä tekstiä tuotteisiin, joihin tulee persoonallinen merkintä. Teemme tämän sen vuoksi, että merkinnästä tulee mahdollisimman vastaava kuin itse tuotekuva näyttää sivullamme. Asiakkaiden lähettämät kuvat muunnetaan mustavalkoiseksi.

 

Tunnus:0309-3

Liittyvät tuotteet

Rofa Design
Org.no: 556573-1675

Tuottaja: Wikinggruppen

Tuote on lisätty ostoskoriisi