Cropped Image

Lahjasetti vastasyntyneelle, vaaleanpunainen

€64
Tuotteiden arvo €91
Täytä seuraavat tiedot:

* merkitse pakolliset kentät

Tulossa heinäkuussa

Saatavuus

Ilmoita sähköpostiosoitteesi alle, niin ilmoitamme kun tuote on saatavilla! Osoitteesi säästetään 180 päivää.

Tuotekuvaus

Toivota vastasyntynyt lämpimästi tervetulleeksi maailmaan tällä ihastuttavalla lahjasetillä. Setti sisältää vaaleanpunaisen musliinipeiton, nimikoidun pehmopupun ja söpöt töppöset. Täydellinen setti pienokaiselle.

Musliinipeiton hengittävä ominaisuus säätelee lämpötilaa, minkä ansiosta peitto sopii sekä kuumalle että kylmälle säälle ja on mukava pitää sekä vaunuissa että pinnasängyssä. Musliinipeitto on myös hellävarainen vauvan iholle.

Töppöset suojaavat pieniä jalkoja kylmältä. Töppösissä on säädettävä nilkkahihna, mikä helpottaa niiden paikallaan pysymistä vauvan potkiessa.

Vastasyntyneen lahjapaketissa on myös pupu, joka pysyy mukana koko lapsuuden ajan. Pehmopupun korvaan voi kirjoa lapsen nimen, jolloin siitä tulee lapselle aivan erityisen tärkeä ja rakas. Pehmopupu tulee olemaan lapsen mukana kaikissa niissä hauskoissa seikkailuissa ja kokemuksissa, joita lapsuudella on tarjottavana. Luodaan yhdessä ikimuistoisia kokemuksia, joihin on mukava palata myöhemmin elämässä.

Valitsemalla Rofa Design -pupun et pelkästään ilahduta lasta, autat myös meriä puhdistumaan roskasta.

Olemme erittäin ylpeitä GRS-sertifioiduista, kierrätysmuovista valmistetuista pehmopupuistamme. GRS-sertifiointi (Global Recycled Standard) kertoo, että tuote on kierrätysmateriaalia ja työntekijöiden työolot ovat hyvät.

Pehmopupumme on valmistettu yhteistä maapalloamme ja lapsia kunnioittaen. Kun käytämme pupujemme raaka-aineena merestä peräisin olevaa kierrätysmuovia, torjumme merien roskaamista ja siitä johtuvaa saastumista, samalla muovi saa uuden käyttötarkoituksen ihanana pehmoleluna. Yksittäisen pupun valmistukseen menee 16 muovipulloa, jotka näin ovat poissa saastuttamasta ympäristöä. Voimme yhdessä luoda lapsillemme kestävämmän tulevaisuuden.

ERITELMÄ 

TOSSUT 
Mitat: 9 cm (0-3 kuukautta)
Materiaali: 100% puuvilla
Pesuohje: 30 astetta

TORKKUPEITTO
Pituus: 120 cm
Leveys: 120 cm
Materiaali: Puuvilla
Pesuohje: 30 astetta

JÄNIS
Merkintämenetelmä: Brodeeraus  
Korkeus: 26 cm  
Materiaali: Kierrätetty polyesteri
Pesuohje: 30 astetta  

Nimi brodeerataan korvan läpi. Siksi brodeeraus näkyy myös korvan takapuolella.

Layout

Rofa Design varaa oikeuden muokata pienet ja isot kirjaimet sekä tekstiä tuotteisiin, joihin tulee persoonallinen merkintä. Teemme tämän sen vuoksi, että merkinnästä tulee mahdollisimman vastaava kuin itse tuotekuva näyttää sivullamme. Asiakkaiden lähettämät kuvat muunnetaan mustavalkoiseksi.

 

Tunnus:0308-4

Liittyvät tuotteet

Rofa Design
Org.no: 556573-1675

Tuottaja: Wikinggruppen

Tuote on lisätty ostoskoriisi