Cropped Image

Leikkiä & puuhaa - Blue

€64
Tuotteiden arvo €84
Täytä seuraavat tiedot:
Päiväys: *

* merkitse pakolliset kentät

Tulossa heinäkuussa

Saatavuus

Ilmoita sähköpostiosoitteesi alle, niin ilmoitamme kun tuote on saatavilla! Osoitteesi säästetään 180 päivää.

Tuotekuvaus

Tee oppimisesta oikea seikkailu lahjasetillämme! Tämä yksilöllinen lahja lapselle on hauskan palikkalaatikon ansiosta opettavainen, mutta mukana on myös pehmopupu, joka tarjoaa monia viihtyisiä hetkiä.

Nimikoitu palikkalaatikko on leikkisä ja innostava haaste lapselle, joka on juuri alkanut hahmottaa muotoja ja harjoitella motoriikkaa. Siniseen palikkalaatikkoon painetaan lapsen nimi ja valinnainen yksilöllinen teksti. Brodeeratulla nimellä koristellusta pehmopupusta tulee ystävällisine silmineen elinikäinen ystävä, jonka kanssa lapsi luo monia hienoja muistoja.

Tämä lahjasetti lapselle toimitetaan vankassa lahjalaatikossa, joka tekee lahjan antamisesta aivan erityisen tapauksen. Tätä yksilöllistä lahjaa arvostavat niin lapset kuin vanhemmatkin.

Pehmopupumme valmistetaan kierrätysmuovista, tämä tarkoittaa sitä, että et vain anna lapsellesi uutta ystävää, osallistut myös työhön puhtaampien merien puolesta.

Valitsemalla Rofa Design -pehmopupun autat säilyttämään planeettamme tuleville sukupolville. Pehmopupuillemme on myönnetty GRS-standardi. GRS-standardoinnilla varmistetaan, että lelu täyttää asetetut ympäristövaatimukset ja että se valmistetaan hyvissä työolosuhteissa.

Pupumme sisältävät materiaaleja 16 kierrätysmuovipullosta. Jokainen yksittäinen pupu edesauttaa puhtaamman tulevaisuuden jättämistä tuleville sukupolville.

ERITELMÄ 

PALIKKALAATIKKO
Merkintämenetelmä: Tuloste  
Pituus: 16 cm  
Korkeus: 12 cm  
Leveys: 14 cm  
Materiaali: MDF/puu 
Hoito-ohje: Pyyhi kostealla liinalla. 

JÄNIS
Merkintämenetelmä: Brodeeraus  
Korkeus: 26 cm  
Materiaali: Kierrätetty polyesteri
Pesuohje: 30 astetta  

Nimi brodeerataan korvan läpi. Siksi brodeeraus näkyy myös korvan takapuolella.

Layout

Rofa Design varaa oikeuden muokata pienet ja isot kirjaimet sekä tekstiä tuotteisiin, joihin tulee persoonallinen merkintä. Teemme tämän sen vuoksi, että merkinnästä tulee mahdollisimman vastaava kuin itse tuotekuva näyttää sivullamme. Asiakkaiden lähettämät kuvat muunnetaan mustavalkoiseksi.

 

Tunnus:KG-0129-1

Liittyvät tuotteet

Rofa Design
Org.no: 556573-1675

Tuottaja: Wikinggruppen

Tuote on lisätty ostoskoriisi