Cropped Image

Leikkiä & puuhaa - Pink

€64
Tuotteiden arvo €84
Täytä seuraavat tiedot:
Päiväys: *

* merkitse pakolliset kentät

Tulossa heinäkuussa

Saatavuus

Ilmoita sähköpostiosoitteesi alle, niin ilmoitamme kun tuote on saatavilla! Osoitteesi säästetään 180 päivää.

Tuotekuvaus

Anna lapselle opettavainen seikkailu lahjasetillämme!
Tämä yksilöllinen lahja pienimmille lapsille on sekä opettavainen että viihdyttävä sisältäen palikkalaatikon, johon painetaan nimi – sekä pehmopupun nimellä.

Nimikoidusta palikkalaatikosta tulee leikkisä haaste lapselle, joka on alkanut harjoitella muotoja ja motoriikkaa. Palikkalaatikkoon painetaan lapsen nimi ja valitsemasi teksti.

Brodeeratulla nimellä koristellusta hienosta pupusta tulee elinikäinen ystävä, jonka kanssa lapsi luo monia hienoja muistoja. Ystävälliset silmät ja pehmeä turkki huokuvat rakkautta ja kodikkuutta!

Tämä lahjasetti lapselle paketoidaan hienoon lahjalaatikkoon, mikä tekee lahjan antamisesta ja saamisesta vielä hauskempaa! Tätä ylellistä lahjaa arvostavat niin lapset kuin vanhemmatkin.

Valitsemalla jonkun pehmopupuistamme et ainoastaan toimi lapsesi edun puolesta, valinnallasi edistät myös työtä yhteisen maapallomme ja merien ekosysteemin hyväksi. Pehmopupumme valmistetaan kierrätysmuovista.

Rofa Design esittelee ylpeänä GRS-sertifioidut pupunsa. Tämä sertifiointi tarkoittaa sitä, että näiden ihanan pehmeiden pupujen avulla voimme edistää pyrkimyksiä merien suojelemiseksi. GRS (Global Recycled Standard) on standardi, jolla sertifioidaan kierrätysmateriaaleja ja varmistetaan sekä ympäristövaatimukset että hyvät työolot valmistusprosessissa.

Nämä puput luodaan rakkaudella ja huolenpidolla, ja käyttämällä merestä peräisin olevaa kierrätysmuovia vähennämme vesiämme saastuttavan roskan määrää. Jokainen luomamme pupu antaa uuden tarkoituksen 16 muovipullolle ja edistää puhtaampaa tulevaisuutta tuleville sukupolville.

ERITELMÄ 

PALIKKALAATIKKO
Merkintämenetelmä: Tuloste  
Pituus: 16 cm  
Korkeus: 12 cm  
Leveys: 14 cm  
Materiaali: MDF/puu 
Hoito-ohje: Pyyhi kostealla liinalla. 

Suositellaan vähintään 12 kuukauden ikäisille.  

JÄNIS
Merkintämenetelmä: Brodeeraus  
Korkeus: 26 cm  
Materiaali: Kierrätetty polyesteri
Pesuohje: 30 astetta  

Nimi brodeerataan korvan läpi. Siksi brodeeraus näkyy myös korvan takapuolella.

Layout

Rofa Design varaa oikeuden muokata pienet ja isot kirjaimet sekä tekstiä tuotteisiin, joihin tulee persoonallinen merkintä. Teemme tämän sen vuoksi, että merkinnästä tulee mahdollisimman vastaava kuin itse tuotekuva näyttää sivullamme. Asiakkaiden lähettämät kuvat muunnetaan mustavalkoiseksi.

 

Tunnus:KG-0128-1

Rofa Design
Org.no: 556573-1675

Tuottaja: Wikinggruppen

Tuote on lisätty ostoskoriisi