Cropped Image

Leikkihetki - Bunny

€64
Tuotteiden arvo €93
Täytä seuraavat tiedot:
Päiväys: *
Aika: *

Lataa tiedostoja:
Kuva 1 *
Rajaa
Peruuta
Kuva 2 *
Rajaa
Peruuta

* merkitse pakolliset kentät

Tulossa heinäkuussa

Saatavuus

Ilmoita sähköpostiosoitteesi alle, niin ilmoitamme kun tuote on saatavilla! Osoitteesi säästetään 180 päivää.

Tuotekuvaus

Toivotamme sinut tervetulleeksi leikin ja hauskuuden maailmaan!

Anna lapselle ylellinen ja nimellä koristeltu vauvalahja, josta tulee arvostettu ja mieltä lämmittävä muisto lapselle ja vanhemmille. Setistä löydät pitkäkorvaisen ystäväsi pehmopupun, johon brodeerataan lapsen nimi, sekä hauskat puupalikat, joihin painetaan lapsen kuva, tiedot ja hauska kuvio.

Nimellä koristellut lelut toimitetaan lahjapakkauksessa, joka on valmis annettavaksi saajalle!

Valitsemalla jonkun pupuistamme et ainoastaan toimi lapsesi edun puolesta, valintasi edesauttaa myös työtä yhteisen maapallomme tulevaisuuden hyväksi, sillä jokainen pupu on valmistettu merestä peräisin olevasta kierrätysmateriaalista.

Rofa Design esittelee ylpeänä GRS-sertifioidut pehmopupunsa. Tämä sertifiointi tarkoittaa sitä, että näiden ihanan pehmeiden pupujen avulla voimme edistää pyrkimyksiä merien suojelemiseksi. GRS (Global Recycled Standard) on kansainvälinen standardi, joka myönnetään kierrätysmateriaalista valmistetuille tuotteille, näin varmistetaan myös, että valmistusprosessi vastaa vaadittuja ympäristö- ja työolosuhteita.

Pupumme luodaan huolella ja rakkaudella, sinun lapsesi ja ympäristön hyväksi. Valtameristä peräisin olevan kierrätysmuovin käyttäminen raaka-aineena vähentää vesiämme saastuttavien roskien määrää. Jokainen Rofa Design -pupu, jonka valmistamiseen menee 16 muovipulloa, auttaa vähentämään valtameriemme saastumista ja edesauttaa puhtaamman tulevaisuuden jättämistä tuleville sukupolville.

ERITELMÄ 

RAKENNUSPALIKAT
Merkintämenetelmä: Tuloste 
Pituus: 5 cm 
Korkeus: 5 cm 
Materiaali: Puu 
Hoito-ohje: Pyyhi kostealla liinalla. 

JÄNIS
Merkintämenetelmä: Brodeeraus  
Korkeus: 26 cm  
Materiaali: Kierrätetty polyesteri
Pesuohje: 30 astetta  

Nimi brodeerataan korvan läpi. Siksi brodeeraus näkyy myös korvan takapuolella.

Layout

Rofa Design varaa oikeuden muokata pienet ja isot kirjaimet sekä tekstiä tuotteisiin, joihin tulee persoonallinen merkintä. Teemme tämän sen vuoksi, että merkinnästä tulee mahdollisimman vastaava kuin itse tuotekuva näyttää sivullamme. Asiakkaiden lähettämät kuvat muunnetaan mustavalkoiseksi.

 

Tunnus:BG-1115-1

Liittyvät tuotteet

Rofa Design
Org.no: 556573-1675

Tuottaja: Wikinggruppen

Tuote on lisätty ostoskoriisi