Cropped Image

Pehmoeläin ja tyynyliina lahjakorissa, hiekanvärinen

€50
Tuotteiden arvo €75
Täytä seuraavat tiedot:
Päiväys:

* merkitse pakolliset kentät

Tulossa heinäkuussa

Saatavuus

Ilmoita sähköpostiosoitteesi alle, niin ilmoitamme kun tuote on saatavilla! Osoitteesi säästetään 180 päivää.

Tuotekuvaus

Ilahduta pikkuista tällä ihanalla lahjasetillä! Settiin sisältyy tyynyliina ja pupu, jonka korvaan on kirjottu lapsen nimi.

Kirjotulla nimellä varustetusta pehmoeläimestä tulee lapselle heti uusi paras ystävä, joka seuraa häntä hauskoihin seikkailuihin. Tyynyliina on täydellinen lisä settiin ja luo kodikkaan ja persoonallisen tunnelman lastenhuoneeseen.

Tämä ihastuttavassa lahjakorissa toimitettava setti on täydellinen vauvalahja, johon saaja varmasti ihastuu. Tällä ainutlaatuisella lahjalla ilmaiset rakkautesi ja huolenpitosi lapselle ja luot hänelle ikimuistettavia onnen hetkiä!

Valitsemalla jonkun pupuistamme autat parantamaan yhteisen maapallomme tulevaisuutta. Rofa Design esittelee ylpeänä GRS-sertifioidut pehmopupunsa, jotka ovat osa työtämme puhtaampien merien hyväksi.

GRS-sertifiointi (Global Recycled Standard) kertoo, että tuotteemme valmistetaan kierrätysmateriaalista hyvissä työoloissa. Jokainen pupu on luotu huolella ja rakkaudella, yhtä lailla lapsesi eduksi kuin ympäristövaikutusten vähentämiseksi. Koska käytämme raaka-aineena merestä peräisin olevaa kierrätysmuovia, jokainen ostettu Rofa Design -pupu säästää valtameriämme saastumiselta 16 muovipullon verran, samalla edesautamme työtä puhtaamman tulevaisuuden puolesta.

ERITELMÄ 

TYYNYNPÄÄLLINEN
Merkintämenetelmä: Painatus
Korkeus: 45 cm
Leveys: 45 cm
Materiaali: 90% polyester, 10% spandex 
Pesuohje: 40 astetta

Huomaa! Sisätyyny ei sisälly toimitukseen.

JÄNIS
Merkintämenetelmä: Brodeeraus  
Korkeus: 26 cm  
Materiaali: Kierrätetty polyesteri
Pesuohje: 30 astetta  

Nimi brodeerataan korvan läpi. Siksi brodeeraus näkyy myös korvan takapuolella.

Layout

Rofa Design varaa oikeuden muokata pienet ja isot kirjaimet sekä tekstiä tuotteisiin, joihin tulee persoonallinen merkintä. Teemme tämän sen vuoksi, että merkinnästä tulee mahdollisimman vastaava kuin itse tuotekuva näyttää sivullamme. Asiakkaiden lähettämät kuvat muunnetaan mustavalkoiseksi.

 

Tunnus:0309-2

Liittyvät tuotteet

Rofa Design
Org.no: 556573-1675

Tuottaja: Wikinggruppen

Tuote on lisätty ostoskoriisi