Cropped Image

Pehmoeläin ja tyynyliina lahjakorissa, vaaleanpunainen

€50
Tuotteiden arvo €75
Täytä seuraavat tiedot:
Päiväys:

* merkitse pakolliset kentät

Tulossa heinäkuussa

Saatavuus

Ilmoita sähköpostiosoitteesi alle, niin ilmoitamme kun tuote on saatavilla! Osoitteesi säästetään 180 päivää.

Tuotekuvaus

Hemmottele pientä lasta tällä upealla lahjasetillä! Settiin sisältyy tyynynpäällinen ja pupu nimellä.

Pehmeästä pehmoeläimestä brodeeratulla nimellä tulee heti uusi paras ystävä, joka seuraa lapsen mukana moniin hauskoihin seikkailuihin. Tyynynpäällinen on täydellinen lisä settiin, ja se luo kodikkaan ja persoonallisen tunnelman lastenhuoneeseen.

Setti toimitetaan suloisessa lahjakorissa, ja siitä tulee lapselle paras lahja, jota saaja rakastaa. Anna lahja, joka on täynnä rakkautta ja huolenpitoa – ainutlaatuinen lahja lapselle luo ikuisia muistoja!

Valitsemalla Rofa Design -pehmopupun et vain anna lapsellesi ihanaa lelua, se on myös vastuullisuuden symbolin, sillä tämä pehmoeläin on valmistettu merestä peräisin olevasta kierrätysmuovista.

Valitsemalla pupumme osallistut meriemme puhdistamiseen ja edesautat yhteisen maapallomme kestävyyden säilymistä. Ihanat pehmopupumme on valmistettu kierrätysmuovista ja ovat GRS-sertifioituja.

GRS-standardi (Global Recycled Standard) kertoo, että pupumme täyttävät ympäristökriteerit ja että ne valmistetaan hyvissä työolosuhteissa. Kun halutaan pitää huolta sekä ympäristöstä että lasten hyvinvoinnista, Rofa Design -pupu on itsestään selvä valinta. Jokainen yksittäinen pupu sisältää materiaaleja 16 kierrätetystä muovipullosta. Tuloksena ei ole ainoastaan pehmeä ja turvallinen leikkikaveri: se myös auttaa vähentämään roskaamista ja saastumista tulevien sukupolvien hyväksi.

ERITELMÄ 

TYYNYNPÄÄLLINEN
Merkintämenetelmä: Painatus
Korkeus: 45 cm
Leveys: 45 cm
Materiaali: 90% polyester, 10% spandex 
Pesuohje: 40 astetta

Huomaa! Sisätyyny ei sisälly toimitukseen.

JÄNIS
Merkintämenetelmä: Brodeeraus  
Korkeus: 26 cm  
Materiaali: Kierrätetty polyesteri
Pesuohje: 30 astetta  

Nimi brodeerataan korvan läpi. Siksi brodeeraus näkyy myös korvan takapuolella.

Layout

Rofa Design varaa oikeuden muokata pienet ja isot kirjaimet sekä tekstiä tuotteisiin, joihin tulee persoonallinen merkintä. Teemme tämän sen vuoksi, että merkinnästä tulee mahdollisimman vastaava kuin itse tuotekuva näyttää sivullamme. Asiakkaiden lähettämät kuvat muunnetaan mustavalkoiseksi.

 

Tunnus:0308-2

Liittyvät tuotteet

Rofa Design
Org.no: 556573-1675

Tuottaja: Wikinggruppen

Tuote on lisätty ostoskoriisi