Cropped Image

Hemmottele äitiä – silkkistä ylellisyyttä

€49
Tuotteiden arvo €60
Täytä seuraavat tiedot:

* merkitse pakolliset kentät

Saatavilla
Loppunut varastosta
Ainoastaan muutama saatavilla (562 kpl)
Loppunut varastosta

Saatavuus

Ilmoita sähköpostiosoitteesi alle, niin ilmoitamme kun tuote on saatavilla! Osoitteesi säästetään 180 päivää.

Tuotekuvaus

Hemmottele äitiä todella ylellisellä lahjalla tänä äitienpäivänä!

Setti, jossa silkkityynyliina ja sen kanssa yhteensopiva hiuspanta. Kermanvalkeaan tyynyliinaan tehdään koskettava ja hieno brodeeraus, joka antaa äidille erityisen paljon iloa ja rakkautta. Tyynyliinan hellävarainen silkkikangas hellii ihoa ja minimoi sotkuisten hiusten riskin. Samanlaisesta materiaalista valmistettu tyylikäs hiuspanta tuntuu ylelliseltä asusteelta ihanan suihkun jälkeen ennen illan kauneudenhoitorutiineja.

Tämä ainutlaatuinen lahja äidille ei ole vain persoonallinen – materiaalin ja brodeerauksen valintaan liittyy myös vaivannäköä ja rakkautta. Anna äidille yksilölliseksi äitienpäivälahjaksi 2024 jotain tavallisuudesta poikkeavaa!

ERITELMÄ 

TYYNYLIINA 
Merkintämenetelmä: Brodeeraus
Pituus: 60 cm 
Leveys: 50 cm
Materiaali: Etusivu 100% mulperisilkkiä, 25 mommea, takasivu 100% puuvillaa

TYYNYLIINA 
Koko: One size
Materiaali: 100 % puuvilla satin, 25 mommea

Pesuohje: Silkki on puhdas luonnonmateriaali, joka sisältää luonnollisia rasvoja. Se pysyy pitkään raikkaana, ja perussääntö on siksi pestä niin harvoin kuin mahdollista, sen sijaan ripusta se tuulehtiimaan. Kun peset, suosittelemme noudattamaan alla olevia pesuohjeita pidemmän käyttöiän varmistamiseksi: Käsinpesu haaleassa vedessä tai hienopesu 30 astetta pesukoneessa lyhyellä linkouksella. Käytä mielellään pesupussia ylimääräisenä suojana silkillesi. Pese erikseen tai samanväristen vaatteiden kanssa. Käytä Marseille-saippuaa tai entsyymitöntä hienopesuainetta (hienopesuaineita löydät useimmista ruokakaupoista). Älä käytä huuhteluainetta. Pesun jälkeen anna silkki kuivua roikkuen, älä koskaan kuivata kuivausrummussa.

Layout

Rofa Design varaa oikeuden muokata pienet ja isot kirjaimet sekä tekstiä tuotteisiin, joihin tulee persoonallinen merkintä. Teemme tämän sen vuoksi, että merkinnästä tulee mahdollisimman vastaava kuin itse tuotekuva näyttää sivullamme. Asiakkaiden lähettämät kuvat muunnetaan mustavalkoiseksi.

 

Tunnus:4561-1

Liittyvät tuotteet

Rofa Design
Org.no: 556573-1675

Tuottaja: Wikinggruppen

Tuote on lisätty ostoskoriisi