Cropped Image

Avainnauha nimellä, Liila

€19
Täytä seuraavat tiedot:
Saatavilla
Loppunut varastosta
Ainoastaan muutama saatavilla (909 kpl)
Loppunut varastosta

Saatavuus

Ilmoita sähköpostiosoitteesi alle, niin ilmoitamme kun tuote on saatavilla! Osoitteesi säästetään 180 päivää.

Tuotekuvaus

Kruunaa lapsesi päivä nimikoidulla avainnauhalla – täydellinen lapselle, joka on juuri saamassa ensimmäisen kotiavaimensa.

Liilanväriseen avainnauhaan painetaan lapsen nimi, jonka avulla lapsen on helppo huolehtia tavaroistaan päivän aikana. Kiinnitä nauhaan kaikki mahdollinen, kuten kotiavain, matkakortti- tai puhelinkotelo tai vaikkapa vesipullo, jotta tavarat pysyvät tallessa. Avainnauha on lapselle helppokäyttöinen näppärän napsautettavan lukon sekä metallisen avaimenperän ja karbiinihaan ansiosta. Avainnauha on hieno lisävaruste nimikoituihin lasten reppuihimme, ja sen voi mainiosti kiinnittää myös reppuun, jos lapsi ei halua ripustaa avainnauhaa kaulaansa. 

Nimikoituun avainnauhaan kuuluu myös hieno avaimenperä nestemäisellä sisällöllä, joka on hauska lisäominaisuus. Avaimenperä on tikkarin muotoinen ja siinä on pieni hahmo – ravista avaimenperää, niin sekä hahmo että kimalteleva neste liikkuvat ympäriinsä

ERITELMÄ 

AVAIMENPERÄN REMMI
Merkintämenetelmä: Painatus
Nauhan pituus: 48 cm
Hahmon koko: 2,5 x 7 cm
Materiaali: Polyesteri, muovi / akryyli
Hoito-ohje: Pyyhi kostealla liinalla 

 

Layout

Rofa Design varaa oikeuden muokata pienet ja isot kirjaimet sekä tekstiä tuotteisiin, joihin tulee persoonallinen merkintä. Teemme tämän sen vuoksi, että merkinnästä tulee mahdollisimman vastaava kuin itse tuotekuva näyttää sivullamme. Ladatut värikuvat muunnetaan automaattisesti mustavalkoisiksi, mikäli tuotekuvassa oleva kuva on mustavalkoinen.

 

Tunnus:BP-2009-1

Liittyvät tuotteet

Rofa Design
Org.no: 556573-1675

Tuottaja: Wikinggruppen

Tuote on lisätty ostoskoriisi