Cropped Image

Lasten reppu, Creme - Patches

€35
Saatavilla
Loppunut varastosta
Ainoastaan muutama saatavilla (1075 kpl)
Loppunut varastosta

Saatavuus

Ilmoita sähköpostiosoitteesi alle, niin ilmoitamme kun tuote on saatavilla! Osoitteesi säästetään 180 päivää.

Tuotekuvaus

Anna mielikuvituksen lentää kangasmerkeillä varustetulla lasten repullamme! Tässä repussa on jotain tavallisuudesta poikkeavaa. Repun etupuolella ei ole nimeä, jotta lapsi saa itse päättää, miltä sen tulee näyttää. Reppu, joka herättää luovuuden ja uteliaisuuden.

Reppuun kuuluu kaksi kangasmerkkiä: munkki ja rauhanmerkin tekevä käsi. Merkkien takapuolella on tarra, jonka avulla lapsen on helppo itse järjestää merkit haluamaansa paikkaan. Haluatko ostaa lisää merkkejä? Meillä on muita hauskoja hahmoja ja kirjaimia sinulle, joka haluat kirjoittaa lapsen nimen, nimikirjaimet tai vastaavaa.

Repussa on käännettävät paljetit, mikä on lasten arvostama yksityiskohta. Paljettien, kullanväristen yksityiskohtien ja kangasmerkkien yhdistelmä tekee repusta huolitellun ja ainutlaatuisen näköisen.

Repussa on tilava päälokero, johon mahtuu kaikki koulupäivän aikana tarvittava. Lisäksi repussa on ulompi lokero, johon mahtuvat jumppakengät tai vaikkapa eväslaatikko, kun on aika lähteä retkelle luokan kanssa. Repun kummallakin sivulla on lisäksi sivutaskut matkapuhelimelle tai vesipullolle. Repussa on myös rengas, johon voit kiinnittää karbiinihaan tai avainnipun. 

ERITELMÄ 

LASTEN REPPU NUMELLÄ
Korkeus: 37 cm
Leveys: 30 cm
Syvyys: 14,5 cm
Tilavuus: 11 litraa
Materiaali: 100% polyester
Hoito-ohjeet: Pyyhitään kostealla liinalla

Layout

Rofa Design varaa oikeuden muokata pienet ja isot kirjaimet sekä tekstiä tuotteisiin, joihin tulee persoonallinen merkintä. Teemme tämän sen vuoksi, että merkinnästä tulee mahdollisimman vastaava kuin itse tuotekuva näyttää sivullamme. Ladatut värikuvat muunnetaan automaattisesti mustavalkoisiksi, mikäli tuotekuvassa oleva kuva on mustavalkoinen.

 

Tunnus:BP-2002-1

Liittyvät tuotteet

Rofa Design
Org.no: 556573-1675

Tuottaja: Wikinggruppen

Tuote on lisätty ostoskoriisi