Cropped Image

Lasten reppu, Liila - Patches

(1)
€35
Saatavilla
Loppunut varastosta
Ainoastaan muutama saatavilla (690 kpl)
Loppunut varastosta

Saatavuus

Ilmoita sähköpostiosoitteesi alle, niin ilmoitamme kun tuote on saatavilla! Osoitteesi säästetään 180 päivää.

Tuotekuvaus

Anna lapsen mielikuvituksen lentää kangasmerkeillä varustetulla lasten repullamme! Tämä trendikäs lasten reppu on luova valinta lapselle. Repun etupuoli on kuin tyhjä arkki, joka odottaa persoonallista sisältöä! Kun nimi on jätetty pois, repun etupuolelle jää tilaa kangasmerkeille, jotka lapsi valitsee ja sijoittaa itse.

Tähän hienoon liilanväriseen lasten reppuun kuuluu kaksi hauskaa kangasmerkkiä – munkki ja peace-merkin tekevä käsi. Merkkien takapuolella on tarra, joten lapsi voi siirrellä niitä haluamallaan tavalla. Haluaisitko ostaa lisää merkkejä? Se on tietenkin mahdollista, meiltä voit ostaa kirjaimia ja hauskoja hahmoja. 

Hauskassa ja arvostetussa lasten repussa on tietenkin myös käännettävät paljetit, jotka ovat taattu menestys lasten keskuudessa. Kaikkien viimeisteltyjen yksityiskohtien ansiosta reppu tuntuu ylelliseltä ja ainutlaatuiselta.

Lasten reppu on tietenkin myös toimiva, ja sen tilavaan päälokeroon voi ongelmitta pakata kaiken koulupäivän aikana tarvittavan. Lisäksi repussa on ulompi lokero, jossa on riittävästi tilaa esim. kengille tai eväslaatikolle. Repun kummallakin sivulla on myös sivulokero. Mukana on rengas, johon voi kiinnittää avaimet tai vastaavaa.

ERITELMÄ 

LASTEN REPPU NUMELLÄ
Korkeus: 37 cm
Leveys: 30 cm
Syvyys: 14,5 cm
Tilavuus: 11 litraa
Materiaali: 100% polyester
Hoito-ohjeet: Pyyhitään kostealla liinalla

Tuotearvostelut
Tuotearvostelut
Todella kaunis isommalle tytölle sopiva😊
Layout

Rofa Design varaa oikeuden muokata pienet ja isot kirjaimet sekä tekstiä tuotteisiin, joihin tulee persoonallinen merkintä. Teemme tämän sen vuoksi, että merkinnästä tulee mahdollisimman vastaava kuin itse tuotekuva näyttää sivullamme. Ladatut värikuvat muunnetaan automaattisesti mustavalkoisiksi, mikäli tuotekuvassa oleva kuva on mustavalkoinen.

 

Tunnus:BP-2001-1

Liittyvät tuotteet

Rofa Design
Org.no: 556573-1675

Tuottaja: Wikinggruppen

Tuote on lisätty ostoskoriisi