Cropped Image

Lasten reppu, musta - Patches

€35
Saatavilla
Loppunut varastosta
Ainoastaan muutama saatavilla (918 kpl)
Loppunut varastosta

Saatavuus

Ilmoita sähköpostiosoitteesi alle, niin ilmoitamme kun tuote on saatavilla! Osoitteesi säästetään 180 päivää.

Tuotekuvaus

Anna lapselle mielikuvituksellinen lasten reppu kangasmerkeillä, joita lapsi voi siirrellä repun etupuolella. Repun etupuolella ei ole nimeä, jotta lapsi saa itse osallistua ja päättää, miltä sen tulee näyttää. Tämä reppu herättää fantasian eloon.

Mustaan lasten reppuun kuuluu kaksi kangasmerkkiä: hienot kuulokkeet ja merkki, jossa on peliohjain. Kangasmerkkien takapuolella on tarra, jonka avulla ne on helppo kiinnittää reppuun – hauska yksityiskohta lapselle.  Tietenkin voit ostaa myös lisää merkkejä, jos haluat reppuun muita hauskoja hahmoja tai kirjaimia. Jos haluat nähdä lisää kangasmerkkejämme, napsauta tästä!

Lasten repussa on tilava päälokero sekä ulompi lokero, johon mahtuvat jumppakengät tai eväslaatikko retkeä varten. Tämä reppu on upea valinta koulun alkuun. Repun sivuilla on sivutaskut, joissa voi säilyttää vesipulloa tai matkapuhelinta. Repussa on myös rengas, johon voit kiinnittää karbiinihaan tai avainnipun.

ERITELMÄ 

LASTEN REPPU NUMELLÄ
Korkeus: 37 cm
Leveys: 30 cm
Syvyys: 14,5 cm
Tilavuus: 11 litraa
Materiaali: 100% polyester
Hoito-ohjeet: Pyyhitään kostealla liinalla

Layout

Rofa Design varaa oikeuden muokata pienet ja isot kirjaimet sekä tekstiä tuotteisiin, joihin tulee persoonallinen merkintä. Teemme tämän sen vuoksi, että merkinnästä tulee mahdollisimman vastaava kuin itse tuotekuva näyttää sivullamme. Ladatut värikuvat muunnetaan automaattisesti mustavalkoisiksi, mikäli tuotekuvassa oleva kuva on mustavalkoinen.

 

Tunnus:BP-2003-1

Liittyvät tuotteet

Rofa Design
Org.no: 556573-1675

Tuottaja: Wikinggruppen

Tuote on lisätty ostoskoriisi