Cropped Image

Lasten reppu nimellä, Musta - Dinosaur

€42
Täytä seuraavat tiedot:
Saatavilla
Loppunut varastosta
Ainoastaan muutama saatavilla (340 kpl)
Loppunut varastosta

Saatavuus

Ilmoita sähköpostiosoitteesi alle, niin ilmoitamme kun tuote on saatavilla! Osoitteesi säästetään 180 päivää.

Tuotekuvaus

Nimikoitu lasten reppu, joka on selvä valinta lapselle, joka rakastaa dinosauruksia ja urheilua!

Mahtava lasten reppu yksilöllisellä brodeerauksella ja dinosaurus- ja skeittauskuvioilla. Harmaat ja vihreät sävyt tekevät repusta sporttisen ja hauskan. Lapsen nimi brodeerataan reppuun sopivalla vihreällä värillä repun ulkotaskuun, ja siitä tulee persoonallinen yksityiskohta lapsen koulunkäyntiä ajatellen. 

Nimikoitu reppu on huolella suunniteltu niin, että siihen mahtuvat kaikki lapsen koulupäivien aikana tarvitsemat tavarat. Repussa on kuudentyyppisiä lokeroita, joilla on erilaiset tehtävät. Suuressa päälokerossa on tilaa vaihtovaatteille liikuntatunteja varten. Lisäksi repussa on toinen tilava lokero läksykansiolle, jotta se on suojassa märiltä vaatteilta ja muilta päälokeroon pakatuilta tavaroilta. Repun pienempään lokeroon mahtuu matkapuhelin ja muuta pientä – lokeron avulla tavarat on helppo pitää järjestyksessä. Repussa on myös kaksi sivulokeroa esim. vesipullolle.

ERITELMÄ 

REPPU
Merkintämenetelmä: Brodeeraus
Korkeus: 40 cm
Leveys: 30 cm
Syvyys: 12 cm
Tilavuus: 17 litraa
Materiaali: 90% PU 10% Polyesteri
Hoito-ohjeet: Pyyhitään kostealla liinalla

Layout

Rofa Design varaa oikeuden muokata pienet ja isot kirjaimet sekä tekstiä tuotteisiin, joihin tulee persoonallinen merkintä. Teemme tämän sen vuoksi, että merkinnästä tulee mahdollisimman vastaava kuin itse tuotekuva näyttää sivullamme. Ladatut värikuvat muunnetaan automaattisesti mustavalkoisiksi, mikäli tuotekuvassa oleva kuva on mustavalkoinen.

 

Tunnus:BP-1302-1

Liittyvät tuotteet

Rofa Design
Org.no: 556573-1675

Tuottaja: Wikinggruppen

Tuote on lisätty ostoskoriisi