Cropped Image

Lasten reppu nimellä, Musta - Festival

€42
Täytä seuraavat tiedot:
Saatavilla
Loppunut varastosta
Ainoastaan muutama saatavilla (824 kpl)
Loppunut varastosta

Saatavuus

Ilmoita sähköpostiosoitteesi alle, niin ilmoitamme kun tuote on saatavilla! Osoitteesi säästetään 180 päivää.

Tuotekuvaus

Tämä lasten reppu on oikea unelma trendikkäine väreineen ja erilaisine huoliteltuine materiaaleineen.

Monien erilaisten lokeroiden ansiosta on helppo järjestää ja löytää kaikki tavarat, joita lapsi saattaa tarvita koulupäivän aikana. Repussa on kaikkiaan kuusi erilaista ja hyvin suunniteltua lokeroa, jotka täyttävät tehtävänsä. Tilavaan päälokeroon mahtuvat jumppapussi ja vaihtovaatteet, toiseen isompaan lokeroon mahtuu läksykansio, ja pienimmissä lokeroissa on tilaa puhelimelle, avaimille ja muille pikkutavaroille, joiden tulee olla helposti saatavilla. Repun kahdessa sivulokerossa voi mainiosti säilyttää muun muassa vesipulloa. 

Värikäs kuvio ja polyesterikangas, kimallus ja muovitaskut luovat innostavan ja mielikuvituksekkaan tunnelman, ja repusta tulee lapsen suuri suosikki koulutielle. Ulompaan lokeroon brodeerataan lapsen nimi, mikä tekee repusta vielä ainutlaatuisemman ja erityisemmän. 

Huomaathan, että voit myös ostaa reppuun kokonaisen nimikoidun setin, johon kuuluu penaali, jumppapussi ja muista hauskoja tarvikkeita. 

ERITELMÄ 

REPPU
Merkintämenetelmä: Painatus
Korkeus: 40 cm
Leveys: 30 cm
Syvyys: 12 cm
Tilavuus: 18 litraa
Materiaali: 90% PU 10% Polyesteri
Hoito-ohjeet: Pyyhitään kostealla liinalla

Layout

Rofa Design varaa oikeuden muokata pienet ja isot kirjaimet sekä tekstiä tuotteisiin, joihin tulee persoonallinen merkintä. Teemme tämän sen vuoksi, että merkinnästä tulee mahdollisimman vastaava kuin itse tuotekuva näyttää sivullamme. Ladatut värikuvat muunnetaan automaattisesti mustavalkoisiksi, mikäli tuotekuvassa oleva kuva on mustavalkoinen.

 

Tunnus:BP-1303-1

Liittyvät tuotteet

Rofa Design
Org.no: 556573-1675

Tuottaja: Wikinggruppen

Tuote on lisätty ostoskoriisi