Cropped Image

Lasten reppu, Vaaleanpunainen - Patches

(1)
€35
Saatavilla
Loppunut varastosta
Ainoastaan muutama saatavilla (1193 kpl)
Loppunut varastosta

Saatavuus

Ilmoita sähköpostiosoitteesi alle, niin ilmoitamme kun tuote on saatavilla! Osoitteesi säästetään 180 päivää.

Tuotekuvaus

Herätä luovuus eloon lasten repullamme ja asiaankuuluvilla kangasmerkeillä! Koe jotain tavallisuudesta poikkeavaa tällä värikkäällä lasten repulla. Repun etupuoli on jätetty ilman nimeä, joten lapsi voi itse päättää laukun ulkonäön siirtelemällä kangasmerkkejä ja myös halutessaan ostaa lisää merkkejä.

Lasten reppuun sisältyy kaksi erilaista kangasmerkkiä – peace-merkin tekevä käsi ja munkki. Kangasmerkkien takapuolella on tarra, jonka avulla lapsi voi kätevästi kiinnittää merkit haluamallaan tavalla. Jos haluat ostaa lisää kangasmerkkejä, se onnistuu ilman muuta! Huomaathan myös muut hauskat hahmomme ja kirjaimemme. Osta haluamasi merkit unelmareppusi luomiseksi, kangasmerkkimme löydät täältä.

Repun käännettävä paljetit ovat rakastettu yksityiskohta ja lasten taattu suosikki. Kangasmerkkien, kullanväristen yksityiskohtien ja paljettien yhdistelmä antaa lasten repulle erityisen ylellisen ulkonäön.

Lasten reppu ei ole pelkästään hauska, vaan tietenkin myös erittäin käytännöllinen koulupäivinä. Tilavaan päälokeroon mahtuvat lapsen läksykansiot tai vaihtovaatteet urheilua varten. Jos on aika tehdä retki luokan kanssa, repun ulompaan lokeroon voi hyvin pakata eväslaatikon. Lisäksi repun sivuilla on sivutaskut, jotka helpottavat pakkaamista vielä lisää. Voit myös kiinnittää avainnipun hakaan repun sivulle.

ERITELMÄ 

LASTEN REPPU NUMELLÄ
Korkeus: 37 cm
Leveys: 30 cm
Syvyys: 14,5 cm
Tilavuus: 11 litraa
Materiaali: 100% polyester
Hoito-ohjeet: Pyyhitään kostealla liinalla

Tuotearvostelut
Tuotearvostelut
Layout

Rofa Design varaa oikeuden muokata pienet ja isot kirjaimet sekä tekstiä tuotteisiin, joihin tulee persoonallinen merkintä. Teemme tämän sen vuoksi, että merkinnästä tulee mahdollisimman vastaava kuin itse tuotekuva näyttää sivullamme. Ladatut värikuvat muunnetaan automaattisesti mustavalkoisiksi, mikäli tuotekuvassa oleva kuva on mustavalkoinen.

 

Tunnus:BP-2000-1

Liittyvät tuotteet

Rofa Design
Org.no: 556573-1675

Tuottaja: Wikinggruppen

Tuote on lisätty ostoskoriisi