Cropped Image

Penaali, vaaleanpunainen - Cloud

€25
Täytä seuraavat tiedot:
Saatavilla
Loppunut varastosta
Ainoastaan muutama saatavilla (369 kpl)
Loppunut varastosta

Saatavuus

Ilmoita sähköpostiosoitteesi alle, niin ilmoitamme kun tuote on saatavilla! Osoitteesi säästetään 180 päivää.

Tuotekuvaus

Tämä nimikoitu penaali on kimalteleva unelma.

Penaalissa on vaaleanpunainen, kimalteleva kangas, joka herättää lapsessa huomiota ja ihastusta. Kynäkotelossa on myös hieno pilvikuvio, ja se sopii hienosti yhteen nimikoitujen lasten reppujemme kanssa. Penaalin etupuolelle brodeerataan nimi, mikä luo lapselle persoonallisen kokemuksen ja auttaa pitämään tavarat tallessa.

Anna lapsen täyttää uusi penaalinsa suosikkikynillään! Penaalissa on pidikkeet yhdeksälle kynälle, joten lapsen ei tarvitse huolestua jäävänsä ilman kynää. Lisäksi kynäkotelossa on lokero muistilapuille, pyyhekumeille ja muille pikkutavaroille. Lokero suljetaan vetoketjulla, mutta erityisen varmaksi sen tekee magneettilukolla suljettava solki.

ERITELMÄ 

KYNÄKOTELO
Merkintämenetelmä: Brodeeraus
Korkeus: 23 cm
Leveys: 19 cm
Syvyys: 5 cm
Materiaali: 100% PU
Hoito-ohjeet: Pyyhitään kostealla liinalla

Layout

Rofa Design varaa oikeuden muokata pienet ja isot kirjaimet sekä tekstiä tuotteisiin, joihin tulee persoonallinen merkintä. Teemme tämän sen vuoksi, että merkinnästä tulee mahdollisimman vastaava kuin itse tuotekuva näyttää sivullamme. Ladatut värikuvat muunnetaan automaattisesti mustavalkoisiksi, mikäli tuotekuvassa oleva kuva on mustavalkoinen.

 

Tunnus:BP-1301-1

Liittyvät tuotteet

Rofa Design
Org.no: 556573-1675

Tuottaja: Wikinggruppen

Tuote on lisätty ostoskoriisi