Cropped Image

Nimikoitu Iso pehmolelu, vaaleanpunainen - Pupu

€64
Täytä seuraavat tiedot:
Päiväys:

* merkitse pakolliset kentät

Saatavilla
Loppunut varastosta
Ainoastaan muutama saatavilla (491 kpl)
Loppunut varastosta

Saatavuus

Ilmoita sähköpostiosoitteesi alle, niin ilmoitamme kun tuote on saatavilla! Osoitteesi säästetään 180 päivää.

Tuotekuvaus

Ihana jättikokoinen pehmopupu, josta tulee taatusti lapsen paras kaveri!

Tästä ainutlaatuisesta pupusta lapsen nimi korvassaan tulee paras kaveri koko lapsuuden ajaksi. Suloisen pehmeäturkkinen jättieläin ystävällisine silmineen kutsuu lapsen vastustamattomasti leikin ja kujeilun maailmaan. Tästä persoonallisesta pupusta tulee lapselle rakas ja uskollinen kumppani lapsuuden tarjoamiin seikkailuihin.

Valitsemalla Rofa Design -pehmopupun et vain tarjoa lapsellesi uutta kaveria, autat myös yhteistä maapalloamme pysymään puhtaana. Pupumme nimittäin valmistetaan merestä peräisin olevasta kierrätysmuovista.

Jokainen pupumme edesauttaa merien puhdistumista ja kestävän ympäristön luomista. Pehmopupumme ovat GRS-sertifioituja, mikä tarkoittaa sitä, että ne eivät ole ainoastaan pehmeitä ja laadukkaita, niiden olemassaolo auttaa kamppailussamme merien puolesta ja meriekosysteemimme säilyttämisessä. GRS (Global Recycled Standard) tukee kestäviä ympäristövaatimuksia ja varmistaa hyvät työolot koko tuotantoketjun ajan.

Pehmopupumme on huolenpidon ja rakkauden symboli. Yksittäisen Rofa Design -pupun valmistamiseen menee 16 kierrätettyä muovipulloa, jotka saavat näin aivan uuden käyttötarkoituksen rakastettuna leluna. Yhdessä edistämme puhtaampaa ja kestävämpää ympäristöä ja maapalloa!

ERITELMÄ 

JÄNIS
Merkintämenetelmä: Brodeeraus 
Korkeus: 50 cm  
Materiaali: Kierrätetty polyesteri
Pesuohje: 30 astetta  

Nimi brodeerataan korvan läpi. Siksi brodeeraus näkyy myös korvan takapuolella.

Layout

Rofa Design varaa oikeuden muokata pienet ja isot kirjaimet sekä tekstiä tuotteisiin, joihin tulee persoonallinen merkintä. Teemme tämän sen vuoksi, että merkinnästä tulee mahdollisimman vastaava kuin itse tuotekuva näyttää sivullamme. Ladatut värikuvat muunnetaan automaattisesti mustavalkoisiksi, mikäli tuotekuvassa oleva kuva on mustavalkoinen.

 

Tunnus:0310-1

Liittyvät tuotteet

Rofa Design
Org.no: 556573-1675

Tuottaja: Wikinggruppen

Tuote on lisätty ostoskoriisi