Cropped Image

Nimikoitu pehmoeläin, hiekanvärinen – Pupu

€40
Täytä seuraavat tiedot:

* merkitse pakolliset kentät

Saatavilla
Loppunut varastosta
Ainoastaan muutama saatavilla (691 kpl)
Loppunut varastosta

Saatavuus

Ilmoita sähköpostiosoitteesi alle, niin ilmoitamme kun tuote on saatavilla! Osoitteesi säästetään 180 päivää.

Tuotekuvaus

Tutustu uuteen kaveriisi!

Suloinen pehmopupu, johon voidaan lisätä haluamasi kirjonta. Suloisen pehmeä turkki ja ystävälliset silmät takaavat, että tästä pehmoeläimestä tulee taaperon suosikki. Tämä söpö pupu on aina valmis jännittäviin seikkailuihin ja mukaviin hetkiin uuden omistajansa kanssa.

Pupun korvaan voidaan kirjoa lapsen nimi, jolloin pehmoeläimestä tulee entistä ikimuistoisempi ja aivan erityinen osa lapsuutta.

Valitsemalla jonkun pehmopupuistamme edesautat yhteistä maapalloamme tulemaan kestävämmäksi ja sen meriä puhtaammiksi. Valintasi ei siis ole vain rakkaudenosoitus lapsellesi vaan myös meriekosysteemillemme. Pehmopupumme valmistetaan merestä peräisin olevasta kierrätysmuovista.

Rofa Design on erittäin ylpeä GRS-sertifioiduista pehmopupuistaan, sillä ne eivät ole vain ihanan söpöjä pehmoeläimiä, vaan edistävät myös pyrkimyksiä puhtaampien merien puolesta. GRS (Global Recycled Standard) on maailmanlaajuisesti tunnustettu standardi kierrätysmateriaaleille, sillä varmistetaan, että tuotantoprosessi täyttää sekä ympäristöä että hyviä työolosuhteita koskevat vaatimukset.

Rakkaus ja huolenpito ovat inspiroineet näiden pupujen luojia. Käyttämällä raaka-aineena valtamerestä peräisin olevaa kierrätysmuovia vähennämme meriä saastuttavan valtavat mittasuhteet saaneen roskan määrää. Yksittäisen pupun valmistamiseen menee 16 kierrätettyä muovipulloa, jotka näin saavat aivan uuden käyttötarkoituksen, samalla edesautamme puhtaamman tulevaisuuden jättämistä tuleville sukupolville.

ERITELMÄ 

JÄNIS
Merkintämenetelmä: Brodeeraus  
Korkeus: 26 cm  
Materiaali: Kierrätetty polyesteri
Pesuohje: 30 astetta  

Nimi brodeerataan korvan läpi. Siksi brodeeraus näkyy myös korvan takapuolella.

Layout

Rofa Design varaa oikeuden muokata pienet ja isot kirjaimet sekä tekstiä tuotteisiin, joihin tulee persoonallinen merkintä. Teemme tämän sen vuoksi, että merkinnästä tulee mahdollisimman vastaava kuin itse tuotekuva näyttää sivullamme. Ladatut värikuvat muunnetaan automaattisesti mustavalkoisiksi, mikäli tuotekuvassa oleva kuva on mustavalkoinen.

 

Tunnus:0309-1

Liittyvät tuotteet

Rofa Design
Org.no: 556573-1675

Tuottaja: Wikinggruppen

Tuote on lisätty ostoskoriisi