Cropped Image

Nimikoitu pehmoeläin, vaaleanpunainen - Pupu

€40
Täytä seuraavat tiedot:

* merkitse pakolliset kentät

Tulossa heinäkuussa

Saatavuus

Ilmoita sähköpostiosoitteesi alle, niin ilmoitamme kun tuote on saatavilla! Osoitteesi säästetään 180 päivää.

Tuotekuvaus

Sinä ja minä ikuisesti!

Pehmopupu, jonka korvaan voidaan kirjoa haluttu teksti. Tästä suloisen pehmeästä pupusta ystävällisine silmineen tulee lapsesi uusi kaveri, kumppani, jonka voi ottaa mukaan kaikkiin seikkailuihin. Pehmoinen pupu, joka on aina paikalla tarjoamassa turvaa, lohtua ja rakkautta.

Pupun toiseen korvaan voidaan kirjoa lapsen nimi, jolloin pupusta tulee lapselle aivan erityinen kumppani. Tämä pupu ei ole vain kiva lelu lapselle – kierrätysmuovista valmistettuna siitä tulee tietoinen valinta.

Meriekosysteemimme tärkeyttä ei voi kylliksi korostaa, siksi sitä pitää suojella. Valitsemalla jonkin pehmopupuistamme et tee vain lasta ilahduttavaa valintaa, edesautat myös maapalloamme puhdistumaan!

Rofa Design on erittäin ylpeä pehmopupuillensa myönnetystä GRS-sertifioinnista. Sertifiointi tarkoittaa sitä, että nämä lelut eivät ole vain ihanan pehmeitä – niiden olemassaolo on myös osa merien puhdistamiseksi tehtävää työtä. GRS (Global Recycled Standard) on kansainvälinen standardi, joka myönnetään kierrätysmateriaalia sisältäville tuotteille, sillä varmistetaan myös, että valmistusprosessi täyttää ympäristökriteerit ja hyville työoloille asetetut vaatimukset.

Jokaisen pupun valmistuksessa on mukana huolenpito ja rakkaus niin lastasi kuin ympäristöäkin kohtaan. Meristä peräisin olevan kierrätysmuovin käyttäminen raaka-aineena vähentää niitä saastuttavan roskan määrää.

Jokaisen yksittäisen pupun valmistamiseen tarvittavat 16 muovipulloa ovat poissa saastuttamasta meriä, näin edistetään puhtaampaa tulevaisuutta tuleville sukupolville.

ERITELMÄ 

JÄNIS
Merkintämenetelmä: Brodeeraus  
Korkeus: 26 cm  
Materiaali: Kierrätetty polyesteri
Pesuohje: 30 astetta  

Nimi brodeerataan korvan läpi. Siksi brodeeraus näkyy myös korvan takapuolella.

Layout

Rofa Design varaa oikeuden muokata pienet ja isot kirjaimet sekä tekstiä tuotteisiin, joihin tulee persoonallinen merkintä. Teemme tämän sen vuoksi, että merkinnästä tulee mahdollisimman vastaava kuin itse tuotekuva näyttää sivullamme. Asiakkaiden lähettämät kuvat muunnetaan mustavalkoiseksi.

 

Tunnus:0308-1

Rofa Design
Org.no: 556573-1675

Tuottaja: Wikinggruppen

Tuote on lisätty ostoskoriisi