Cropped Image

Lasten silikonivälipalarasia, keltainen - Bee

€9
Saatavilla
Loppunut varastosta
Ainoastaan muutama saatavilla (229 kpl)
Loppunut varastosta

Saatavuus

Ilmoita sähköpostiosoitteesi alle, niin ilmoitamme kun tuote on saatavilla! Osoitteesi säästetään 180 päivää.

Tuotekuvaus

Kätevä pieni silikoninen välipalarasia, joka sopii täydellisesti lapsille! 

Tämä pyöreä silikoninen välipalarasia on täydellinen hedelmien tai keksien pakkaamiseen mukaan, kun on aika suunnata leikkimään metsään esikoulukavereiden kanssa. Kätevän kokonsa ansiosta välipalarasia sopii helposti lasten reppuihimme. Silikonilaatikon kansi on kätevä, joten pienet lapsetkin saavat avattua sen helposti itse.

Parhaan yhdistelmän saat, kun yhdistät välipalarasian silikonisiin eväslaatikoihimme ja vesipulloihimme sekä söpöön nimelliseen lasten reppuun. Tämän parempaa esikoulun alkua ei olekaan!

Silikoni säilyttää tuotteen muodon pitkäaikaisen käytön jälkeenkin materiaalin kestävyyden ansiosta, mikä tarkoittaa, että silikonituotteilla on pidempi käyttöikä kuin muista materiaaleista valmistetuilla.

Silikonituotteemme on suunniteltu huolellisesti kestämään suuria lämpötilavaihteluja, -40:stä +200 asteeseen, ja säilyttämään samaan aikaan joustavuutensa.

Sitä paitsi silikoni on kestävyytensä lisäksi allergiaystävällinen ja hygieeninen materiaali, joka on erityisen hellävarainen lapsesi herkälle iholle. Mauton ja hajuton materiaali takaa, että tuote pysyy raikkaana eikä ärsytä lapsesi ihoa.

ERITELMÄ 

SNACK JAR 
Tilavuus: 0,3l
Pituus: 12 cm
Leveys: 12 cm
Korkeus: 5 cm
Materiale: Silikoni elintarvikekäyttöön, ilman BPA:ta
Hoito-ohje: Voidaan pestä astianpesukoneessa (65 astetta). Voidaan käyttää mikroaaltouunissa

Layout

Rofa Design varaa oikeuden muokata pienet ja isot kirjaimet sekä tekstiä tuotteisiin, joihin tulee persoonallinen merkintä. Teemme tämän sen vuoksi, että merkinnästä tulee mahdollisimman vastaava kuin itse tuotekuva näyttää sivullamme. Asiakkaiden lähettämät kuvat muunnetaan mustavalkoiseksi.

 

Tunnus:0913-1

Liittyvät tuotteet

Rofa Design
Org.no: 556573-1675

Tuottaja: Wikinggruppen

Tuote on lisätty ostoskoriisi