Cropped Image

Lasten silikonivesipullo, keltainen - Bee

€24
Täytä seuraavat tiedot:
Saatavilla
Loppunut varastosta
Ainoastaan muutama saatavilla (258 kpl)
Loppunut varastosta

Saatavuus

Ilmoita sähköpostiosoitteesi alle, niin ilmoitamme kun tuote on saatavilla! Osoitteesi säästetään 180 päivää.

Tuotekuvaus

Helpota lapsesi päivää kätevällä silikonivesipullollamme. Pehmeytensä ja materiaalinsa ansiosta pullosta on helppo pitää kiinni ja sen käyttö sujuu helposti kaikkein pienimmiltäkin. Pullon nokka tekee sen käytöstä vielä helpompaa, joten se on päivänselvä valinta lapselle. Silikonipullo kulkee kokonsa ja keveytensä ansiosta kätevästi mukana repussa, kun on aika lähteä retkelle esikoulun kanssa.

Jotta esikoulun henkilökunta saa helpommin seurattua, mikä on kenenkin pullo, lapsen nimi painetaan pullon hihnaan, mikä antaa sille hauskan ja yksilöllisen silauksen. 

Kun siihen yhdistetään yhteensopivat silikoniset eväslaatikkomme ja nimellinen lasten reppu, syntyy ihanan söpö yhdistelmä, jota lapsi rakastaa.

Silikonituotteemme eivät ole vain hienoja - ne ovat myös erittäin kestäviä. Silikoni on kestävä materiaali, joka säilyttää muotonsa pitkäaikaisesta käytöstä huolimatta. Siten tuotteella on pidempi käyttöikä kuin monilla muilla materiaaleilla.

Silikonista valmistetut eväslaatikkomme ja vesipullomme on suunniteltu kestämään erittäin suuria lämpötilaeroja, ja ne kestävät -40...+200 asteen lämpötiloja. Lämpötilaeroista huolimatta tuote säilyttää toimivuutensa ja joustavuutensa.

Silikoni on myös allergia- ja hygieniaystävällinen materiaali, joka pitää vesipullosi raikkaana eikä ärsytä ihoa.

ERITELMÄ 

JUOMAPULLO
Merkintämenetelmä: Painatus
Tilavuus: 350 ml
Korkeus: 17,2  cm
Materiaali: Silikoni elintarvikekäyttöön, ilman BPA:ta
Hoito-ohje: Konepesun kestävä (enintään 65 astetta) HUOM: ei koske nailonhihnoja. Poista siis nämä ennen tuotteen laittamista astianpesukoneeseen

Layout

Rofa Design varaa oikeuden muokata pienet ja isot kirjaimet sekä tekstiä tuotteisiin, joihin tulee persoonallinen merkintä. Teemme tämän sen vuoksi, että merkinnästä tulee mahdollisimman vastaava kuin itse tuotekuva näyttää sivullamme. Asiakkaiden lähettämät kuvat muunnetaan mustavalkoiseksi.

 

Tunnus:0907-1

Liittyvät tuotteet

Rofa Design
Org.no: 556573-1675

Tuottaja: Wikinggruppen

Tuote on lisätty ostoskoriisi