Cropped Image

Silikonieväslaatikko lapsille, vaaleanpunainen - Pastell

€20
Saatavilla
Loppunut varastosta
Ainoastaan muutama saatavilla (259 kpl)
Loppunut varastosta

Saatavuus

Ilmoita sähköpostiosoitteesi alle, niin ilmoitamme kun tuote on saatavilla! Osoitteesi säästetään 180 päivää.

Tuotekuvaus

Kätevä silikonieväslaatikko lapsille hienoissa vaaleanpunaisissa pastellisävyissä.

Tämä kokonaan silikonista valmistettu lasten eväslaatikko sopii loistavasti pakattavaksi lasten reppuihimme, kun on aika lähteä jännittävälle retkelle esikoulun kanssa. Silikonieväslaatikko on tehty helpottamaan lapsesi elämää. Siksi kansi on erittäin helppo irrottaa, kun on aika nauttia välipalaa mukavasti metsässä.

Yhdistä mielellään yhteensopivaan nimelliseen vesipulloomme, joka on sekin silikonia. Eväslaatikko ja silikonivesipullo sopivat loistavasti yhteen hienojen nimellisten lasten reppujemme kanssa.

Valitse silikonituotteemme kestävyyden ja laadun vuoksi.

Silikoni on kestävää ja säilyttää muotonsa pitkään. Tuotteemme kestävät -40...+200 asteen lämpötiloja ja säilyttävät joustavuutensa. Tämä tarkoittaa, että silikonituotteella on pidempi käyttöikä kuin muista materiaaleista valmistetuilla eväslaatikoilla ja vesipulloilla. Luonnollisesti voit pestä lapsesi eväslaatikon astianpesukoneessa.

Sen allergiaystävälliset ja hygieeniset ominaisuudet tekevät siitä myös ihanteellisen lapsellesi, tuotteet säilyvät tuoreina pidempään ja ihoärsytyksen tai epämiellyttävän tunteen riski on minimaalisen pieni.

ERITELMÄ 

EVÄSLAATIKKO
Tilavuus: 0,7l
Pituus: 17,3 cm
Leveys: 12 cm
Korkeus: 6 cm
Materiale: Silikoni elintarvikekäyttöön, ilman BPA:ta
Hoito-ohje: Voidaan pestä astianpesukoneessa (65 astetta). Voidaan käyttää mikroaaltouunissa

 

Layout

Rofa Design varaa oikeuden muokata pienet ja isot kirjaimet sekä tekstiä tuotteisiin, joihin tulee persoonallinen merkintä. Teemme tämän sen vuoksi, että merkinnästä tulee mahdollisimman vastaava kuin itse tuotekuva näyttää sivullamme. Asiakkaiden lähettämät kuvat muunnetaan mustavalkoiseksi.

 

Tunnus:0908-1

Liittyvät tuotteet

Rofa Design
Org.no: 556573-1675

Tuottaja: Wikinggruppen

Tuote on lisätty ostoskoriisi