Cropped Image

Silikoninen eväsrasia lapselle, musta – Marble

€22
Saatavilla
Loppunut varastosta
Ainoastaan muutama saatavilla (205 kpl)
Loppunut varastosta

Saatavuus

Ilmoita sähköpostiosoitteesi alle, niin ilmoitamme kun tuote on saatavilla! Osoitteesi säästetään 180 päivää.

Tuotekuvaus

Kätevä silikoninen eväsrasia, väreinä harmaa ja musta.

Tämä käytännöllinen silikonista valmistettu eväsrasia sopii kaikenikäisille lapsille. Rasia on jaettu eri lokeroihin, mikä on erityisen kätevää silloin kun koko koulu lähtee yhteiselle retkelle. Mukaan pakatut herkut pysyvät erillään kukin omassa lokerossaan.

Tutustu myös nimikoituihin reppuihimme ja vesipulloihimme, jotka sopivat täydellisesti yhteen tämän eväsrasian kanssa. Tämä kokonaisuus osoittautuu lyömättömäksi, kun koulu alkaa.

Silikonituotteemme ovat kestäviä ja laadukkaita. Materiaalina silikoni on erittäin kestävää, eväsrasiakaan ei siis muuta muotoaan pitkäaikaisessakaan käytössä. Eväsrasian kyky kestää äärilämpötiloja tekee siitä täydellisen kaikkiin olosuhteisiin. Silikoni kestää lämpötilavaihteluvälin -40 – +200 astetta muotoaan muuttamatta.

Silikoni on myös tunnetusti hypoallergeeninen ​​ja hygieeninen materiaali, siksi se on täydellinen valinta lapsellesi. Sen hellävaraisuus herkälle iholle minimoi epämukavuuden tai ärsytyksen riskin."

ERITELMÄ 

EVÄSLAATIKKO
Tilavuus: 1,2l
Pituus: 21 cm
Leveys: 14,5 cm
Korkeus: 7 cm
Materiale: Silikoni elintarvikekäyttöön, ilman BPA:ta
Hoito-ohje: Voidaan pestä astianpesukoneessa (65 astetta). Voidaan käyttää mikroaaltouunissa

Layout

Rofa Design varaa oikeuden muokata pienet ja isot kirjaimet sekä tekstiä tuotteisiin, joihin tulee persoonallinen merkintä. Teemme tämän sen vuoksi, että merkinnästä tulee mahdollisimman vastaava kuin itse tuotekuva näyttää sivullamme. Asiakkaiden lähettämät kuvat muunnetaan mustavalkoiseksi.

 

Tunnus:0919-1

Liittyvät tuotteet

Rofa Design
Org.no: 556573-1675

Tuottaja: Wikinggruppen

Tuote on lisätty ostoskoriisi