Cropped Image

Silikoninen lasten eväslaatikko, harmaa - Bear

€22
Saatavilla
Loppunut varastosta
Ainoastaan muutama saatavilla (930 kpl)
Loppunut varastosta

Saatavuus

Ilmoita sähköpostiosoitteesi alle, niin ilmoitamme kun tuote on saatavilla! Osoitteesi säästetään 180 päivää.

Tuotekuvaus

Praktisk barnmatlåda i silikon med tillhörande bestick i plast. Den söta matlådan i grått pryds av en björn på locket. 

Matlådan passar utmärkt att packa ner i våra barnryggsäckar med namn när det är dags för utflykt med förskolan. När matlådan är tom går den att lätt trycka ihop för att ta minimalt med plats i ryggsäcken, och matlådan ger därför mer plats att fylla ryggan med fina skatter som hittas på vägen. 

Besticket med sked på ena sidan, och gaffel på andra är mycket smidigt och fästes i locket vilket gör det lätt att hålla reda på.

Våra silikonprodukter är det självklara valet för dig som värnar om hållbarhet.

Silikon är ett slittåligt material som behåller sin form trots flitigt användande, vilket gör att livslängden på barnmatlådan är längre än matlådor i annat material. Våra silikonprodukter klarar av temperaturintervall mellan -40 och +200 grader och bibehåller sin flexibilitet vid såväl låga som höga temperaturer. Självklart kan du diska matlådan i din diskmaskin!

Dessutom är silikon ett allergivänligt och hygieniskt material som är snällt mot ditt barn. Det smak- och luktfria materialet gör att matlådan i silikon håller sig fräsch och kommer heller inte orsaka hudirritation eller andra besvär för barnet.

ERITELMÄ 

EVÄSLAATIKKO
Tilavuus: 1l
Pituus: 20,5 cm
Leveys: 13 cm
Korkeus: 7 cm
Materiale: Silikoni elintarvikekäyttöön, ilman BPA:ta
Hoito-ohjeet: Konepesun kestävä (enintään 65 astetta) HUOM: Ei koske kantta. Kansi vaatii käsinpesun

Layout

Rofa Design varaa oikeuden muokata pienet ja isot kirjaimet sekä tekstiä tuotteisiin, joihin tulee persoonallinen merkintä. Teemme tämän sen vuoksi, että merkinnästä tulee mahdollisimman vastaava kuin itse tuotekuva näyttää sivullamme. Asiakkaiden lähettämät kuvat muunnetaan mustavalkoiseksi.

 

Tunnus:0903-1

Liittyvät tuotteet

Rofa Design
Org.no: 556573-1675

Tuottaja: Wikinggruppen

Tuote on lisätty ostoskoriisi