Cropped Image

Silikoninen lasten eväslaatikko, kerma - Bunny

€22
Saatavilla
Loppunut varastosta
Ainoastaan muutama saatavilla (946 kpl)
Loppunut varastosta

Saatavuus

Ilmoita sähköpostiosoitteesi alle, niin ilmoitamme kun tuote on saatavilla! Osoitteesi säästetään 180 päivää.

Tuotekuvaus

Helpota lapsen retkiä kätevällä silikonieväslaatikolla, jonka mukana tulevat muoviset ruokailuvälineet. Ihastuttavaa kermanvaaleaa väriä koristaa kannen ihastuttava pupupainatus. Eväslaatikko sopii täydellisesti esikoulun retkille, ja se on helppo pakata nimellisiin lasten reppuihin. Se sopii myös hienosti yhteen söpön nimellisen silikonivesipullon kanssa. 

Kun silikonieväslaatikko on tyhjä, se on helppo puristaa kokoon tilan säästämiseksi matkan varrelta löytyville uusille aarteille. Ruokailuvälineenä toimii kätevä lusikan ja haarukan yhdistelmä. Se säilyy turvallisesti kannessa, mistä se on kätevä ottaa käyttöön.

Valitse silikonituotteemme niiden kestävyyden ja erinomaisen laadun vuoksi. Silikoni tunnetaan kestävyydestään ja siitä, että se säilyttää muotonsa pitkään. Sitä paitsi tuotteemme kestävät -40 +200 asteen lämpötiloja, mikä takaa niiden joustavuuden ja toimivuuden kaikissa olosuhteissa.

Niiden allergiaystävälliset ja hygieeniset ominaisuudet tekevät niistä täydellisen valinnan lapsesi hyvinvoinnin kannalta, minkä lisäksi ne minimoivat ihoärsytyksen tai epämukavan tunteen riskin iholla.

ERITELMÄ 

EVÄSLAATIKKO
Tilavuus: 1l
Leveys: 20,5 cm
Pituus: 13 cm
Korkeus: 7 cm
Materiale: Silikoni elintarvikekäyttöön, ilman BPA:ta
Hoito-ohjeet: Konepesun kestävä (enintään 65 astetta) HUOM: Ei koske kantta. Kansi vaatii käsinpesun

Layout

Rofa Design varaa oikeuden muokata pienet ja isot kirjaimet sekä tekstiä tuotteisiin, joihin tulee persoonallinen merkintä. Teemme tämän sen vuoksi, että merkinnästä tulee mahdollisimman vastaava kuin itse tuotekuva näyttää sivullamme. Asiakkaiden lähettämät kuvat muunnetaan mustavalkoiseksi.

 

Tunnus:0902-1

Liittyvät tuotteet

Rofa Design
Org.no: 556573-1675

Tuottaja: Wikinggruppen

Tuote on lisätty ostoskoriisi