Cropped Image

Silikoninen lasten eväslaatikko, vaaleanpunainen - Rainbow

€22
Saatavilla
Loppunut varastosta
Ainoastaan muutama saatavilla (386 kpl)
Loppunut varastosta

Saatavuus

Ilmoita sähköpostiosoitteesi alle, niin ilmoitamme kun tuote on saatavilla! Osoitteesi säästetään 180 päivää.

Tuotekuvaus

Kätevä, silikonista valmistettu lasten eväslaatikko ihanissa pastelliväreissä, jotka tuovat mieleen sateenkaaret.

Tässä kätevässä lasten eväslaatikossa on erilaisia lokeroita, joiden ansiosta se sopii täydellisesti pakattavaksi reppuun, kun on aika suunnata jännittäviin seikkailuihin koulun kanssa. Silikonisen eväslaatikon lokeroihin on helppo pakata kaikki mukaan otettavat herkut, ja niissä ne pysyvät myös järjestyksessä.

Viimeistele koulun alku nimellisellä silikonivesipullolla ja nimellisillä lasten repuilla - tämä yhdistelmä on lyömätön, ja koululaisesi ihastuu siihen taatusti.

Silikoni on varma valinta kestävyytensä ja erinomaisen laatunsa ansiosta. Silikoni on uskomattoman kestävää ja säilyttää muotonsa pitkään. Sen ulkoisten lämpötilojen kestävyys tekee siitä täydellisen kaikkiin olosuhteisiin, ja se säilyttää muotonsa -40...+200 asteen lämpötiloissa. Eväslaatikon voi tietysti pestä astianpesukoneessa.

 

Silikoni tunnetaan myös sekä hygieenisenä että allergiaystävällisenä materiaalina, mikä tekee siitä varman valinnan lapsellesi. Sen pehmeys minimoi riskin epämiellyttävästä tunteesta iholla tai ihoärsytyksestä."

ERITELMÄ 

EVÄSLAATIKKO
Tilavuus: 1,2l
Pituus: 21 cm
Leveys: 14,5 cm
Korkeus: 7 cm
Materiale: Silikoni elintarvikekäyttöön, ilman BPA:ta
Hoito-ohje: Voidaan pestä astianpesukoneessa (65 astetta). Voidaan käyttää mikroaaltouunissa

Layout

Rofa Design varaa oikeuden muokata pienet ja isot kirjaimet sekä tekstiä tuotteisiin, joihin tulee persoonallinen merkintä. Teemme tämän sen vuoksi, että merkinnästä tulee mahdollisimman vastaava kuin itse tuotekuva näyttää sivullamme. Asiakkaiden lähettämät kuvat muunnetaan mustavalkoiseksi.

 

Tunnus:0916-1

Liittyvät tuotteet

Rofa Design
Org.no: 556573-1675

Tuottaja: Wikinggruppen

Tuote on lisätty ostoskoriisi