Cropped Image

Silikoninen lasten välipalarasia, harmaa - Earth

€9
Saatavilla
Loppunut varastosta
Ainoastaan muutama saatavilla (266 kpl)
Loppunut varastosta

Saatavuus

Ilmoita sähköpostiosoitteesi alle, niin ilmoitamme kun tuote on saatavilla! Osoitteesi säästetään 180 päivää.

Tuotekuvaus

Kätevä silikoninen lasten välipalarasia kannella. Pyöreä silikonirasia sopii loistavasti keksien tai hedelmien pakkaamiseen. Välipalarasia on erittäin kätevä mukana pidettäväksi, kun on jännittävän metsäretken aika yhdessä esikoulun kanssa. Silikonirasia mahtuu kokonsa ansiosta nimelliseen lasten reppuun - viemättä turhaa tilaa. Käytön helpottamiseksi lapselle välipalarasian kansi on todella kätevästi irrotettava.

Yhdistämällä välipalarasian eväslaatikoihimme, vesipulloihimme ja nimellisiin lasten reppuihimme saat täydellisen setin esikoulun aloittavalle lapsellesi. 

Silikonin kestävyys säilyttää välipalarasian muodon pitkäaikaisesta käytöstä huolimatta, mikä antaa sille pidemmän käyttöiän muihin materiaaleihin verrattuna. Silikonituotteemme on suunniteltu kestämään -40...+200 asteen lämpötiloja, ja ne säilyttävät joustavuutensa. Välipalarasian voi myös hyvin pestä astianpesukoneessa.

Silikonin allergiaystävälliset ja hygieeniset ominaisuudet tekevät siitä erityisen hellävaraisen lapsesi herkälle iholle, ja mauton ja hajuton materiaali varmistaa pitkään kestävän tuoreuden ilman pelkoa ihoärsytyksestä.

ERITELMÄ 

SNACK JAR 
Tilavuus: 0,3l
Pituus: 12 cm
Leveys: 12 cm
Korkeus: 5 cm
Materiale: Silikoni elintarvikekäyttöön, ilman BPA:ta
Hoito-ohje: Voidaan pestä astianpesukoneessa (65 astetta). Voidaan käyttää mikroaaltouunissa

Layout

Rofa Design varaa oikeuden muokata pienet ja isot kirjaimet sekä tekstiä tuotteisiin, joihin tulee persoonallinen merkintä. Teemme tämän sen vuoksi, että merkinnästä tulee mahdollisimman vastaava kuin itse tuotekuva näyttää sivullamme. Asiakkaiden lähettämät kuvat muunnetaan mustavalkoiseksi.

 

Tunnus:0912-1

Liittyvät tuotteet

Rofa Design
Org.no: 556573-1675

Tuottaja: Wikinggruppen

Tuote on lisätty ostoskoriisi