Cropped Image

Silikoninen lasten välipalarasia, kerma - Hearts

€9
Saatavilla
Loppunut varastosta
Ainoastaan muutama saatavilla (152 kpl)
Loppunut varastosta

Saatavuus

Ilmoita sähköpostiosoitteesi alle, niin ilmoitamme kun tuote on saatavilla! Osoitteesi säästetään 180 päivää.

Tuotekuvaus

Kestävästä silikonista valmistettu söpö ja käytännöllinen lasten välipalarasia kannella. Pyöreä purkki sopii täydellisesti keksien tai hedelmien pakkaamiseen mukaan. Kätevän mallinsa ansiosta se on helppo ottaa mukaan esikoulun retkille, se sopii täydellisesti nimelliseen lasten reppuumme ja sen kannen avaaminen onnistuu lapselta helposti.

Yhdistä tämä välipalarasia vesipulloomme, eväslaatikkoomme ja nimellisiin lasten reppuihimme, niin saat täydellisen setin esikoulun aloittavalle lapsellesi.

Silikonin kestävyys takaa, että tuote säilyttää muotonsa pitkäaikaisenkin käytön jälkeen, mikä antaa sille pidemmän käyttöiän muista materiaaleista valmistettuihin tuotteisiin verrattuna. Silikonituotteemme on suunniteltu kestämään -40...+200 asteen lämpötiloja, ja ne säilyttävät joustavuutensa ulkoisista lämpötilavaihteluista huolimatta. Välipalarasian voi hyvin pestä astianpesukoneessa.

Silikoni on hygieenistä ja allergiaystävällistä, mikä tekee siitä erityisen hellävaraisen lapsesi herkkää ihoa vasten. Silikonin mauttomat ja hajuttomat materiaalit varmistavat pitkään kestävän raikkauden.

ERITELMÄ 

SNACK JAR 
Tilavuus: 0,3l
Pituus: 12 cm
Leveys: 12 cm
Korkeus: 5 cm
Materiale: Silikoni elintarvikekäyttöön, ilman BPA:ta
Hoito-ohje: Voidaan pestä astianpesukoneessa (65 astetta). Voidaan käyttää mikroaaltouunissa

Layout

Rofa Design varaa oikeuden muokata pienet ja isot kirjaimet sekä tekstiä tuotteisiin, joihin tulee persoonallinen merkintä. Teemme tämän sen vuoksi, että merkinnästä tulee mahdollisimman vastaava kuin itse tuotekuva näyttää sivullamme. Asiakkaiden lähettämät kuvat muunnetaan mustavalkoiseksi.

 

Tunnus:0911-1

Liittyvät tuotteet

Rofa Design
Org.no: 556573-1675

Tuottaja: Wikinggruppen

Tuote on lisätty ostoskoriisi