Cropped Image

Silikoninen lasten vesipullo, harmaa - Bear

€26
Täytä seuraavat tiedot:
Saatavilla
Loppunut varastosta
Ainoastaan muutama saatavilla (880 kpl)
Loppunut varastosta

Saatavuus

Ilmoita sähköpostiosoitteesi alle, niin ilmoitamme kun tuote on saatavilla! Osoitteesi säästetään 180 päivää.

Tuotekuvaus

Helpota lapsesi elämää fiksulla ja suloisella nallen muotoisella silikonivesipullolla. Vesipullon kätevän ja ainutlaatuisen muotoilun ansiosta siitä tulee nopeasti pienten eläintenystävien suosikki.

Pehmeä ja ergonominen muotoilu tekee vesipullosta helposti käsiteltävän kaikenikäisille lapsille. Perinteinen nokka tekee silikonipullosta vielä helpommin käsiteltävän kaikkein pienimmille. Kätevän kokonsa ansiosta se on myös helppo ottaa mukaan reppuun esikoulun retkillä.

Esikoulun henkilökunnan ja itse lapsen elämän helpottamiseksi painamme lapsen nimen pullon hihnaan, jotta on helpompi nähdä, kenelle pullo kuuluu. 

Yhdistä pulloon mielellään yhteensopiva nimellinen silikonieväslaatikkomme ja lasten reppumme, niin saat täydellisen varustuksen lapsellesi.

Silikonituotteemme eivät ole vain viehättäviä vaan myös erittäin kestäviä. Silikoni tunnetaan kestävyydestään ja muodon säilymisestä jokapäiväisessäkin käytössä, mikä antaa tuotteille pitkän käyttöiän. Tietysti voit myös pestä vesipullon astianpesukoneessa, mutta muista silloin poistaa hihna, sillä se ei kestä konepesua.

Silikoniset eväslaatikkomme ja vesipullomme on suunniteltu erityisesti kestämään äärilämpötiloja, -40 asteesta +200 asteeseen, ja se säilyttää joustavuutensa ja toimivuutensa niin lämpimässä kuin kylmässä.

Sen lisäksi silikoni on allergiaystävällistä ja hygieenistä, mikä minimoi ihoärsytyksen riskin, ja se pitää tuotteet raikkaina ja turvallisina lapsellesi vielä pitkään.

ERITELMÄ 

JUOMAPULLO
Merkintämenetelmä: Painatus
Korkeus: 17,2  cm
Tilavuus: 500 ml
Materiaali: Silikoni elintarvikekäyttöön, ilman BPA:ta
Hoito-ohjeet: Konepesun kestävä (enintään 65 astetta) HUOM: ei koske nailonhihnoja. Poista siis nämä ennen tuotteen laittamista astianpesukoneeseen

Layout

Rofa Design varaa oikeuden muokata pienet ja isot kirjaimet sekä tekstiä tuotteisiin, joihin tulee persoonallinen merkintä. Teemme tämän sen vuoksi, että merkinnästä tulee mahdollisimman vastaava kuin itse tuotekuva näyttää sivullamme. Asiakkaiden lähettämät kuvat muunnetaan mustavalkoiseksi.

 

Tunnus:0901-1

Liittyvät tuotteet

Rofa Design
Org.no: 556573-1675

Tuottaja: Wikinggruppen

Tuote on lisätty ostoskoriisi