Cropped Image

Silikoninen lasten vesipullo, vaaleanpunainen - Pastell

€24
Täytä seuraavat tiedot:
Saatavilla
Loppunut varastosta
Ainoastaan muutama saatavilla (235 kpl)
Loppunut varastosta

Saatavuus

Ilmoita sähköpostiosoitteesi alle, niin ilmoitamme kun tuote on saatavilla! Osoitteesi säästetään 180 päivää.

Tuotekuvaus

Kätevä lasten vesipullo nimellä. Silikoninen vesipullo on ainutlaatuinen lajissaan, ja pikkuisesi arvostaa sitä varmasti. Helposti käsiteltävä materiaali ja nokka tekevät käytöstä erittäin helppoa pienimmillekin. 

Kun lapsen nimi on painettu vesipullon hihnaan, sekä lapsi että esikoulun henkilökunta tunnistavat sen helposti. Yhdistä ihanan söpöön vesipulloon mielellään silikoninen eväslaatikkomme ja nimellinen lasten reppu

Silikoni on kestävä materiaali, joka kestää erittäin hyvin kulutusta ja säilyttää muotonsa ahkerasta käytöstä huolimatta. Siksi tuotteen käyttöikä on pitkä ja se pysyy kunnossa pidempään kuin muista materiaaleista valmistetut tuotteet. Silikonista valmistetut eväslaatikkomme ja vesipullomme kestävät -40...+200 asteen lämpötiloja, joten ne säilyttävät muotonsa paremmin kuin muut markkinoilla olevat tuotteet. Tietysti voit pestä vesipullosi astianpesukoneessa, mutta muista silloin poistaa hihna, sillä se ei kestä konepesua.

Silikoni ei ole vain kestävää - se on myös allergiaystävällinen ja hygieeninen materiaali, mikä tekee siitä hellävaraisen lapsellesi. Lisäksi silikoni on sekä hajutonta että mautonta, minkä ansiosta tuote säilyy raikkaana. Materiaali ei myöskään aiheuta ihoärsytystä tai muita hankaluuksia.

ERITELMÄ 

JUOMAPULLO
Merkintämenetelmä: Painatus
Tilavuus: 350 ml
Korkeus: 17,2  cm
Materiaali: Silikoni elintarvikekäyttöön, ilman BPA:ta
Hoito-ohje: Konepesun kestävä (enintään 65 astetta) HUOM: ei koske nailonhihnoja. Poista siis nämä ennen tuotteen laittamista astianpesukoneeseen

Layout

Rofa Design varaa oikeuden muokata pienet ja isot kirjaimet sekä tekstiä tuotteisiin, joihin tulee persoonallinen merkintä. Teemme tämän sen vuoksi, että merkinnästä tulee mahdollisimman vastaava kuin itse tuotekuva näyttää sivullamme. Asiakkaiden lähettämät kuvat muunnetaan mustavalkoiseksi.

 

Tunnus:0905-1

Liittyvät tuotteet

Rofa Design
Org.no: 556573-1675

Tuottaja: Wikinggruppen

Tuote on lisätty ostoskoriisi