Cropped Image

Silikoninen vesipullo lapselle, harmaa – Earth

€24
Täytä seuraavat tiedot:
Saatavilla
Loppunut varastosta
Ainoastaan muutama saatavilla (244 kpl)
Loppunut varastosta

Saatavuus

Ilmoita sähköpostiosoitteesi alle, niin ilmoitamme kun tuote on saatavilla! Osoitteesi säästetään 180 päivää.

Tuotekuvaus

Tämä ainutlaatuinen silikoninen vesipullo on pinnaltaan oteystävällinen, mikä tekee siitä helppokäyttöisen kaikenikäisille lapsille, ja kätevästä nokasta on helppo juoda. Pikkuiset ihastuvat varmasti tähän silikoniseen vesipulloon.

Vesipullossa on nauha, johon lapsen nimi painetaan, esikoulun henkilökunta näkee heti, kenelle pullo kuuluu. Tämä kätevä vesipullo sopii täydellisesti yhteen nimikoitujen reppujemme ja silikonisen eväsrasiamme kanssa.

Silikoni on hämmästyttävän kestävä materiaali, siitä valmistetut tuotteet säilyttävät muotonsa ja toimivuutensa pitkän ja intensiivisen käytön jälkeenkin. Nämä ominaisuudet antavat silikonista valmistetuille tuotteille pidemmän käyttöiän muista materiaaleista valmistettuihin tuotteisiin verrattuna.

Silikoniset tuotteemme eivät ole vain kestäviä, ne sietävät hyvin äärilämpötiloja, lämpötilavaihteluväli on -40 – + 200 astetta, toimivuuden mitenkään kärsimättä.

Silikonituotteet ovat myös turvallisia ja hellävaraisia ​herkälle iholle. Silikoni on hypoallergeeninen, hygieeninen, mauton ja hajuton materiaali, tuotteet pysyvät raikkaina ja ihoärsytyksen tai epämukavuuden riski minimoituu.

ERITELMÄ 

JUOMAPULLO
Merkintämenetelmä: Painatus
Tilavuus: 350 ml
Korkeus: 17,2  cm
Materiaali: Silikoni elintarvikekäyttöön, ilman BPA:ta
Hoito-ohje: Konepesun kestävä (enintään 65 astetta) HUOM: ei koske nailonhihnoja. Poista siis nämä ennen tuotteen laittamista astianpesukoneeseen

Layout

Rofa Design varaa oikeuden muokata pienet ja isot kirjaimet sekä tekstiä tuotteisiin, joihin tulee persoonallinen merkintä. Teemme tämän sen vuoksi, että merkinnästä tulee mahdollisimman vastaava kuin itse tuotekuva näyttää sivullamme. Asiakkaiden lähettämät kuvat muunnetaan mustavalkoiseksi.

 

Tunnus:0906-1

Liittyvät tuotteet

Rofa Design
Org.no: 556573-1675

Tuottaja: Wikinggruppen

Tuote on lisätty ostoskoriisi