Cropped Image

Silikoninen vesipullo lapselle, kermanvärinen – Bunny

€26
Täytä seuraavat tiedot:
Saatavilla
Loppunut varastosta
Ainoastaan muutama saatavilla (899 kpl)
Loppunut varastosta

Saatavuus

Ilmoita sähköpostiosoitteesi alle, niin ilmoitamme kun tuote on saatavilla! Osoitteesi säästetään 180 päivää.

Tuotekuvaus

Helppokäyttöinen silikoninen vesipullo lapselle. Lajissaan ainutlaatuinen söpön pupun muotoinen vesipullo, johon varmasti jokainen lapsi ihastuu.

Pehmeä, pinnaltaan oteystävällinen vesipullo on helppokäyttöinen kaikenikäisille lapsille. Juomanokka tekee pullosta erityisen helppokäyttöisen, siksi se on täydellinen valinta lapsesi päivittäisiin tarpeisiin. Vähän tilaa vievänä tämä vesipullo on helppo kuljettaa repussa koulun retkillä.

Pullossa olevaan nauhaan voidaan painaa lapsen nimi, mikä auttaa esikoulun henkilöstöä tietämään, kenelle pullo kuuluu. Nimikointi ei ole vain yksilöllisyyttä lisäävä seikka, se kertoo heti, kenelle pullo kuuluu.

Vesipullo sopii täydellisesti yhteen silikonista valmistettujen eväsrasioidemme ja nimikoitujen reppujemme kanssa!

Silikonituotteemme ovat paitsi tyylikkäitä myös uskomattoman kestäviä. Silikoni on tunnettu kestävyydestään ja säilyttää muotonsa päivittäisestä käytöstä huolimatta, mikä tekee siitä pitkäikäisen moniin muihin materiaaleihin verrattuna.

Eväsrasiamme ja vesipullomme on suunniteltu kestämään äärilämpötiloja vaihteluvälillä -40 – +200 astetta, ne säilyttävät joustavuutensa ja toimivuutensa niin kuumalla kuin kylmälläkin.

Lisäksi silikoni on hypoallergeeninen ja hygieeninen, minimoi ihoärsytyksen riskin ja pitää tuotteet raikkaina pitkään.

ERITELMÄ 

JUOMAPULLO
Merkintämenetelmä: Painatus
Korkeus: 17,2  cm
Tilavuus: 500 ml
Materiaali: Silikoni elintarvikekäyttöön, ilman BPA:ta
Hoito-ohjeet: Konepesun kestävä (enintään 65 astetta) HUOM: ei koske nailonhihnoja. Poista siis nämä ennen tuotteen laittamista astianpesukoneeseen

Layout

Rofa Design varaa oikeuden muokata pienet ja isot kirjaimet sekä tekstiä tuotteisiin, joihin tulee persoonallinen merkintä. Teemme tämän sen vuoksi, että merkinnästä tulee mahdollisimman vastaava kuin itse tuotekuva näyttää sivullamme. Asiakkaiden lähettämät kuvat muunnetaan mustavalkoiseksi.

 

Tunnus:0900-1

Liittyvät tuotteet

Rofa Design
Org.no: 556573-1675

Tuottaja: Wikinggruppen

Tuote on lisätty ostoskoriisi