Cropped Image

Silikoninen vesipullo lapselle, musta – Marble Football

€24
Täytä seuraavat tiedot:
Saatavilla
Loppunut varastosta
Ainoastaan muutama saatavilla (424 kpl)
Loppunut varastosta

Saatavuus

Ilmoita sähköpostiosoitteesi alle, niin ilmoitamme kun tuote on saatavilla! Osoitteesi säästetään 180 päivää.

Tuotekuvaus

Anna lapselle silikoninen vesipullo, se on sekä käytännöllinen että persoonallinen lahja.

Ainutlaatuinen silikoninen vesipullomme on suunniteltu nimenomaan pienille lapsille, jotka ihastuvat siihen aivan varmasti. Pullo on pehmeää silikonia, johon on helppo tarttua, ja juomanokka tekee siitä helppokäyttöisen kaikenikäisille. Vesipullo on kokoonpainettava, mikä tekee siitä täysin ainutlaatuisen lajissaan. Vähän tilaa vievänä kokoonpainettua pulloa on helppo kuljettaa käsilaukussa silloin kun se ei ole käytössä.

Vesipullossa on nauha, johon voidaan painaa lapsen nimi, tämä auttaa sekä esikoulun henkilökuntaa että lasta itseään tietämään, kenelle pullo kuuluu. Vesipullo on silikonisen eväsrasiamme ja nimikoitujen reppujemme kanssa yhteensopiva.

Tiesitkö, että silikoni on luja ja kulutusta kestävä materiaali? Se säilyttää muotonsa ja toimivuutensa äärilämpötiloissakin. Silikonituotteemme sietävät lämpötiloja vaihteluvälillä -40 – +200 astetta. Tämän ominaisuuden ansiosta silikonituotteillamme on moniin muihin materiaaleihin verrattuna pidempi käyttöikä.

Silikoni on myös hajuton, mauton ja hypoallergeeninen materiaali. Se on hellävarainen ​​lapsen iholle ja minimoi ihoärsytyksen riskin."

ERITELMÄ 

JUOMAPULLO
Merkintämenetelmä: Painatus
Korkeus: 19 cm
Tilavuus: 550 ml
Materiaali: Silikoni elintarvikekäyttöön, ilman BPA:ta
Hoito-ohje: Konepesun kestävä (enintään 65 astetta) HUOM: ei koske nailonhihnoja. Poista siis nämä ennen tuotteen laittamista astianpesukoneeseen

Layout

Rofa Design varaa oikeuden muokata pienet ja isot kirjaimet sekä tekstiä tuotteisiin, joihin tulee persoonallinen merkintä. Teemme tämän sen vuoksi, että merkinnästä tulee mahdollisimman vastaava kuin itse tuotekuva näyttää sivullamme. Asiakkaiden lähettämät kuvat muunnetaan mustavalkoiseksi.

 

Tunnus:0915-1

Liittyvät tuotteet

Rofa Design
Org.no: 556573-1675

Tuottaja: Wikinggruppen

Tuote on lisätty ostoskoriisi