Cropped Image

Silikoninen vesipullo lapselle, vaaleanpunainen – Donut

€24
Täytä seuraavat tiedot:
Saatavilla
Loppunut varastosta
Ainoastaan muutama saatavilla (898 kpl)
Loppunut varastosta

Saatavuus

Ilmoita sähköpostiosoitteesi alle, niin ilmoitamme kun tuote on saatavilla! Osoitteesi säästetään 180 päivää.

Tuotekuvaus

Ainutlaatuisesta, silikonista valmistetusta, nimikoidusta vesipullostamme tulee takuuvarmasti kaikkien lasten suosikki. Pehmeän silikonin ansiosta pulloon on helppo tarttua, ja ergonominen juomanokka tekee siitä käyttäjäystävällisen kaikenikäisille.

Pullo on lisäksi kokoonpainettava, jolloin se ei vie paljon tilaa käsilaukussa silloin kun ei ole käytössä. Vesipullossa on nauha, johon lapsen nimi painetaan, se auttaa sekä esikoulun henkilökuntaa että lasta itseään tietämään, kenelle pullo kuuluu. Vesipullo sopii täydellisesti yhteen söpöjen, värikkäiden, silikonista valmistettujen eväsrasioidemme ja nimikoitujen reppujemme kanssa.

Silikoni ei ole vain trendikäs, se on myös luja ja kestävä materiaali. Se säilyttää muotonsa ja toimivuutensa äärilämpötiloissakin, lämpötilavaihteluväli on -40 – + 200 astetta, mikä antaa siitä valmistetulle tuotteelle pidemmän käyttöiän muihin materiaaleihin verrattuna.

Silikoni on myös hajuton ja mauton, mikä tekee siitä hypoallergeenisen ja iholle hellävaraisen minimoiden siten ihoärsytyksen riskin. Silikoni pysyy lisäksi raikkaana pitkän ajan.

ERITELMÄ 

JUOMAPULLO
Merkintämenetelmä: Painatus
Tilavuus: 600 ml
Korkeus: 19,5  cm
Materiaali: Silikoni elintarvikekäyttöön, ilman BPA:ta
Hoito-ohje: Konepesun kestävä (enintään 65 astetta) HUOM: ei koske nailonhihnoja. Poista siis nämä ennen tuotteen laittamista astianpesukoneeseen

Layout

Rofa Design varaa oikeuden muokata pienet ja isot kirjaimet sekä tekstiä tuotteisiin, joihin tulee persoonallinen merkintä. Teemme tämän sen vuoksi, että merkinnästä tulee mahdollisimman vastaava kuin itse tuotekuva näyttää sivullamme. Asiakkaiden lähettämät kuvat muunnetaan mustavalkoiseksi.

 

Tunnus:0914-1

Liittyvät tuotteet

Rofa Design
Org.no: 556573-1675

Tuottaja: Wikinggruppen

Tuote on lisätty ostoskoriisi